Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Μυστικές Υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον Βαρθολομαίο

Υπό στενή παρακολούθηση βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, από τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Τουρκικής
εφημερίδας «Ραντικάλ».

Συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ραντικάλ» υπάρχουν δημοσιευμένα δύο έγγραφα τα οποία αποκαλούνται απόρρητα, και έχουν ως τίτλο «Ο ρωμιός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι δραστηριότητες του».

Η λεγόμενη « Τουρκική Στρατιά του Αιγαίου» παρακολουθούσε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, όταν είχε επισκεφθεί την Σμύρνη στις 17 Ιουνίου του 2005.

Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της «Ραντικάλ» τα έγγραφα χρονολογούνται από το 2005 και βρέθηκαν σε ερμάρια της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Εργκένεκον» της οποίας ο πυρήνας εξαρθρώθηκε πρόσφατα.

Πάντως δεν λίγες οι φορές που στην Ελλάδα ακούγεται, ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος παρακολουθείτε από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες.
Τέλος πληροφορίες λένε πως κύκλοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχολιάζοντας το δημοσίευμα, τόνισαν πως το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν έχει να κρύψει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: