Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Γραικυλιστάν 2008: Διαρρήξεις από Αλβανούς και ακολούθως συμπλοκή για την μοιρασιά ακριβώς απέναντι από την… Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς!

Ο Μεγάλος κατήφορος ενός κατ’ ευφημισμόν κράτους. Στους τρομοκρατημένους κατοίκους της περιοχής που έπαιρναν τηλέφωνο την Άμεσο Δράση, οι αστυνομικοί απαντούσαν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν λόγω… αλλαγής βάρδιας!

Στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου απέναντι ακριβώς από την Αστυνομική Διεύθυνση έγιναν σημεία και τέρατα από ξένους, αλλά μη το πείτε πουθενά γιατί θα σας πούνε… ρατσιστές! Την είδηση αυτή αφιερώνουμε στους επαγγελματίες αντιρατσιστές της αριστεράς, αλλά και στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και τους μελλοντικούς συνεργάτες της (…) που ετοιμάζουν και νέα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών. Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και σας την παραθέτουμε αυτούσια όπως δημοσιεύθηκε στο Zougla.gr: «Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών έγινε αργά το βράδυ στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αλλά η αστυνομία ήταν απούσα, λόγω αλλαγής βάρδιας! Συγκεκριμένα, τριάντα Αλβανοί διέρρηξαν επτά εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά και στη συνέχεια συνεπλάκησαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο. Μάλιστα επιτέθηκαν και σε ένα ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από την περιοχή. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακριβώς απέναντι στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, αλλά κανείς, ούτε καν οι φύλακες δεν αντιλήφθηκαν κάτι. Τρομαγμένοι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν επανειλημμένως την αστυνομία, αλλά πήραν την απάντηση ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί βρισκόταν σε αλλαγή βάρδιας!»

Από το αστυνομικό δελτίο και το παρακάτω:
“Συνελήφθη και κρατείται από τις αστυνομικές αρχές 19χρονος Αλβανός, για κλοπές στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ο δράστης παραβίαζε σπίτια σπάζοντας τον ομφαλό της πόρτας και είχε στόχο κυρίως χρηματοκιβώτια, χρήματα και χρυσαφικά. Όπως διαπιστώθηκε ήδη είχε συμμετάσχει σε 14 κλοπές μαζί με συνεργό, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης. Επίσης 32χρονος Ιρακινός, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, ενώ είχε εισέλθει παράνομα σε οικία στη Νέα Σμύρνη σπάζοντας τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ίδιος δράστης είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση άλλων πέντε κλοπών στην περιοχή.”

Υ.Γ.: Αυτά συμβαίνουν στο γραικυλιστάν του 2008 και όσο για το κόμμα που κάποιοι ψήφισαν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λαθρομετανάστες δεν κάνει τίποτε. Συγγνώμη, λάθος! Συνέστησε επιτροπή αντιρατσιστικού αγώνος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: