Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΑΧΡΕΙΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ




Η παραπάνω φωτογραφία (την οποία μπορείτε να δείτε ευκρινέστερα κάνοντας κλικ πάνω της), απεικονίζει ένα συνηθισμένο φύλλο μικρών αγγελιών σε μεγάλη καθημερινή απογευματινή εφημερίδα!!!! Ανάλογα φύλλα και μικρές αγγελίες μπορείτε να βρείτε σε όλες σχεδόν τις πρωινές, απογευματινές και καθημερινές εφημερίδες του Ελληνικού Τύπου!!!

Θέλω να υποβάλλω μερικά ερωτήματα στους θολοκουλτουριάριδες, ψευτοπροοδετικούς πολιτικάντηδες του πολύπαθου αυτού τόπου της Ελλάδας μας.

1)Η Ελλάδα μέχρι το 1990 δεν είχε πουτάνες? Χρειαζόμασταν χιλιάδες, μη πω εκατομμύρια άλλες, εισαγόμενες?

2)Είναι πασιφανές ότι όλες αυτές οι "πεταλουδίτσες" έρχονται στην Ελλάδα παράνομα και πρόκειται για θύματα δουλεμπορίου λευκής, εμπριμέ ή μαύρης σαρκός (Traffiking) από επίδοξους μαφιόζους και νταβατζήδες εγχώριους και αλλοδαπούς. Γιατί το κράτος δεν επεμβαίνει για να τους συλλάβει τη στιγμή που αυτό είναι πανεύκολο μάλιστα αφού στις αγγελίες παρατίθενται τηλέφωνα και διευθύνσεις πολλές φορές? Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός που υπηρετείτε και ευαγγελίζεστε κύριοι?

3)Είναι πασιφανές ότι εμπλέκονται ακόμα και αστυνομικοί στο νταβατζηλίκι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. Οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ τις κάνουν? Σφυρίζουν κλέφτικα? Πόσο αδιάφθοροι είναι τελικά?

4)Οι εφημερίδες και τα έντυπα που φιλοξενούν αυτές τις αγγελίες με σκοπό το κέρδος, θα έπρεπε να κατηγορηθούν ως συνένοχοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα αυτό και να επιβληθούν ποινές κακουργηματικές στους εκδότες και υπευθύνους των εφημερίδων και εντύπων αυτών, ναι ή όχι?

Σαφώς και ΝΑΙ!Εάν κάποιοι σκοπίμως και για τους δικούς τους λόγους είτε οικονομικούς είτε άλλους θέλουν να μπουρδελοποιήσουν αυτή τη χώρα, να ξέρουν ότι το παιχνίδι τους αυτό δε θα περάσει τόσο εύκολα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και πολιτικά κόμματα (προς το παρόν μόνο το ΛΑ.Ο.Σ), που αντιστέκονται και θα αντιστέκονται σε αυτή την αχαλίνωτη πολυπολιτισμική μπουρδελοποίηση της χώρας.

Το "ρεπορτάζ" θα συνεχιστεί και εάν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα από την πολιτεία και τις αστυνομικές αρχές, θα αρχίσουμε να βγάζουμε τα ονόματα των Εφημερίδων και των Εντύπων αυτών καθώς και τα ονόματα των εκδοτών και υπευθύνων στον αέρα και "φάτσα κάρτα". Σχετικά θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές και το κρίμα στο λαιμό τους για τη συνέχεια.

Φτάνει πια με τον ωχαδερφισμό και την συγκάλυψη αυτού του αίσχους. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους άμεσα, θέλουν δε θέλουν.

ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: