Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

<< ΕΙΣΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙΣ >>

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όταν αστυνομικός γνωστός γιά τα κόκκινα φρονήματά του απαγόρευσε σε κοπέλλα την έξοδο από την χώρα διότι στην κυπριακή της ταυτότητα έγραφε ότι έχει Ελληνική ιθαγένεια.Να σημειωθεί πως πριν από δύο μήνες η συγκεκριμένη Κύπρια - από Ελλαδίτη πατέρα - ταξίδευσε με την ίδια ταυτότητα στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα

.Στις έντονες διαμαρτυρίες της νεαρής , ο αγενέστατος αστυνομικός απάντησε ως εξής : << Εσύ είσαι... καλαμαρού ,δεν δικαιούσαι να ταξιδεύσεις στην Ελλάδα με κυπριακή ταυτότητα >> .Προσέξτε ύφος και ήθος ανθρώπου που τοποθετήθηκε στην πύλη εξόδου ενός ευρωπα'ι'κού κράτους !! . Είναι φανερό ότι γιά τον κομμουνιστή αστυνομικό οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ελληνισμό αποτελεί κόκκινο πανί γιά τον ίδιο.

Τελικά η κοπέλλα δεν μπόρεσε να ταξιδεύσει στην μητέρα Ελλάδα , έχασε την πτήση της και τις προγραμματισμένες διακοπές της , διότι έχει την Ελληνική ιθαγένεια και έπεσε πάνω στον κομμουνοτραφή αστυνομικό .Το περιστατικό αυτό είναι ενδεικτικό του ανθελληνικού κλίματος που επικρατεί στην Κύπρο του Χριστόφια όπου οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ , προωθούνται σε θέσεις κλειδιά έτσι ώστε η κυβέρνηση να ελέγχει πλήρως την Αστυνομία και την Εθνική Φρουρά.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: