Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΕΙΔΑΝ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΤΟΥ ΟΗΕ...

Δεν ξέρουν να διαβάζουν ή δεν ξέρουν να σκέπτονται;

Αφού κοντεύουν να μας τρελλάνουν τα παπαγαλάκια του συστήματος κι αφού ο Αντένα του Κυριακού είδε μέχρι και... "χαστούκι" του ΟΗΕ στον Γκρουέφσκι, αποφασίσαμε να "ΣΥΛΛΑΒΙΣΟΥΜΕ" τα επίμαχα σημεία της απαντητικής επιστολής του Γ.Γ. του ΟΗΕ στον ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ από την Φλώρινα. Λέει λοιπόν ο Μούν..

.Έχω συνείδηση του ότι υπάρχουν κι άλλα ζητήματα, (Έχω συνείδηση δηλαδή πως υπάρχει "μακεδονικό έθνος", "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα και μακεδονική εκκλησία όπως μου λέτε στην επιστολή σας) τα οποία θεωρείτε ότι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας (Αλίμονο... τη θέση του Ανάν έχει πάρει ο άνθρωπος). Ελπίζω ότι με την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, (αφού δηλαδή η Ελλάδα υποχωρήσει και παραχωρήσει προς χρήση τον όρο Μακεδονία) θα ανοίξει ο δρόμος για καλύτερες σχέσεις, (νέες δηλαδή συνομιλίες με νέα θέματα στην ατζέντα) οι οποίες θα συμβάλουν στη διευθέτηση αυτών των ζητημάτων, καθώς και στην ενδεχόμενη επίλυσή τους (εις βάρος βέβαια της Ελλάδας και των συμφερόντων της)

Όποιος κατορθώνει και διαβάζει τελείως διαφορετικά τα παραπάνω μόνο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ μπορεί να είναι... Εξ' άλλου ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, δεν φαίνεται να θέλει να κρύψει τον ενθουσιασμό του και αποχαιρετά τον Γκρουέσκι αναζητώντας κι άλλες επιστολές και θέσεις του εις βάρος της Πατρίδας μας ασφαλώς...

«Χαιρετίζω την πρόθεσή σας να με ενημερώσετε για τις θέσεις της χώρας σας σχετικά με διάφορα ζητήματα και εκτιμώ τη συμβολή σας στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας στην περιοχή των Βαλκανίων. Η Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών θα συνεχίσει να εργάζεται μαζί με εσάς και μέλη της κυβέρνησής σας για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος».

Η αντίδραση της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής είναι να παρουσιάζει ως νίκη την απάντηση του Μούν, ενώ απίστευτο θράσσος επιδεικνύει και η Χαριλάου Τρικούπη αφού το Μακεδονοκτόνο ΠΑΣΟΚ τόλμησε να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα το οποίο επιχηρεί να εκμεταλευτεί πολιτικά. Τα γνωστά πολιτικά τσογλάνια -Δεξιά κι Αριστερά- έχουν πιάσει ήδη δουλειά και προπαγανδίζουν τις βρωμιές τους στην Κοινωνιά και στο Ιντερνέτ... Αντιδράστε τώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: