Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Ποιοι βάζουν τις φωτιές;

Εκατοντάδες πυρκαγιές στην Ελλάδα κάθε χρόνο.Ποιοι τις βάζουν άραγε;Οι φωτιές μπαίνουν μόνο εδώ στην ελλάδα;¨οπως αναφέρει το pathfinder πάνω από 200 πυρκαγιές ξέσπασαν στην Ιταλία.Ακολουθει το άρθρο από τον συνδεσμο pathfinder.

Περισσότερες από 200 πυρκαγιές μαίνονται στη νότια Ιταλία, ειδικά στην Καλαβρία και ένας άντρας έχασε τη ζωή του στην Σικελία, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη στην Καλαβρία με 120 πυρκαγιές, αλλά και στην Σικελία, την Σαρδηνία, την Λιγουργία και την Απουλία το έργο των πυροσβεστών είναι δύσκολο.
Περίπου 2.500 απομακρύνθηκαν από σπίτια και ξενοδοχεία στην περιοχές αυτές για προληπτικούς λόγους.
Στη Σικελία, ένας 35χρονος δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις ενώ προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά στο κτήμα της οικογένειας του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.΄

Λένε μερικοί ότι τις πυρκαγιές τις βάζουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι,οι Αλβανοί,οι Αμερικάνοι.κ.αΔεν συμφωνω 100% διότι κρούσματα πυρκαγιών έχουμε και στην Τουρκία και νότιο Αμερική και σε όλο τον πλανήτη.Δήλαδή τις πυρκαγιές στην Τουρκία τις βάζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι,στην Ιταλία οι ίδιοι οι Ιταλοί,στην Αμερική οι αμερικάνοι;Δεν τις αποκλείουμε αυτές τις περιπτώσεις πολύ πιθανόν να τις βάζουν και οι παραπάνω τις φωτιές.Αλλά σιγουρα οι εμπρηστές χρηματοδοτούνται από διεθνεις εταιρίες.Σίγουρα θα αναρωτιέστε και γιατι καίνε τον πλανήτη;Συνεχίζεται............

Δεν υπάρχουν σχόλια: