Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ;

1. Μην τιμάς άλλους θεούς από του Λαού σου, γιατί οι ξένοι θεοί σε καταστρέφουν.

2. Οι Νόμοι της Φύσης αποδεικνύουν το θείο σχέδιο, γιατί ο φυσικός κόσμος είναι δημιούργημα του Πατέρα των πάντων.

3. Να ενεργείς με ευγένεια και θάρρος, υπολογίζοντας πάντα προσεκτικά τις συνέπειες, γιατί τα αποτελέσματα των πράξεών σου παραμένουν και μετά το πέρασμά σου από το βασίλειο των ανθρώπων.

4. Ζήσε μέσα στην πραγματικότητα αυτής της ζωής. Μην φοβηθείς τη μοίρα σου, γιατί ο φόβος είναι για τους ανόητους και τους δειλούς. Οι ανδρείοι αντιμετωπίζουν θαρραλέα τις προσταγές των Μοιρών.

5. Αγάπα, προστάτεψε, αναπαρήγαγε και βελτίωσε τον Λαό σου, σύμφωνα με το φυσικό ένστικτο που απαγορεύει τη διασταύρωση και την αυτοκαταστροφή.

6. Να είσαι τίμιος, να είσαι πειθαρχημένος, να είσαι παραγωγικός και πιστός στους φίλους, σύμφωνα με το πνεύμα των Αρίων που προσπαθεί για την τελειότητα στα πάντα.

7. Διαφύλαξε την ιστορία, την κληρονομιά και τη φυλετική σου ταυτότητα, όπως σου την εμπιστεύτηκαν οι πρόγονοί σου. Παρακμάζει μαζί σου, ανορθώνεται μαζί σου.

8. Να τιμάς τη μνήμη των φίλων και των προγόνων, ειδικά εκείνων που έχουν δώσει τις ζωές ή την ελευθερία τους για το Λαό, γιατί η Φυλή ζει μέσω του αίματός σου και της θέλησής σου.

9. Να σέβεσαι τη σοφία των γερόντων, γιατί κάθε στιγμή σου συνδέει το άπειρο παρελθόν με το άπειρο μέλλον.

10. Να τιμάς το σύντροφό σου, να φροντίζεις τα παιδιά σου και να λύνεις τις φιλονικίες σας πριν τον ύπνο, γιατί η οικογένεια είναι ο σκοπός και η ολοκλήρωσή σου.

11. Είθε ο λόγος σου στον αδερφό να είναι δεσμός από ατσάλι, γιατί η αφοσίωση σου είναι η αξιοπρέπειά σου και η δύναμη του χαρακτήρα σου.

12. Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου.

13. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.

14. Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.
Από τους Ron Mc Van, Katja και David Lane

Δεν υπάρχουν σχόλια: