Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2008

ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΑΓΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΝΕΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ
Τις προάλες μας ανακοίνωσαν τα ΜΜΕ για την ύπαρξη νερού στον Πλανήτη Άρη,έναν Πλανήτη που σύμφωνα με τον Λουκιανό και΄τώρινα στοιχεία κατοικηθηκε από Αρχαίους Έλληνες.Σας παραθέτω ένα κείμενο αό το in.gr για το νερό που βρέθηκε στον Πλανήτη Άρη.


Το ρομποτικό διαστημικό σκάφος «Φοίνιξ» της ΝΑSΑ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την ύπαρξη νερού στον πλανήτη Άρη, ανακοίνωσε χθες η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
«Έχουμε νερό», αναφέρει σε δήλωση της ΝΑSΑ ο Ουίλιαμ Μπόιντον του Πανεπιστημίου της Αριζόνας, υπεύθυνος του ΤΕGΑ (όργανο ανάλυσης των αερίων που προκύπτουν από τη θέρμανση στοιχείων). «Είχαμε δει στοιχεία για την ύπαρξη αυτού του παγωμένου νερού και σε προηγούμενες παρατηρήσεις από το Μars Οdyssey (το διαστημικό σκάφος που κινούνταν σε τροχιά γύρω από τον Άρη), καθώς και σε σημεία που παρατηρήθηκαν τον περασμένο μήνα από τον “Φοίνικα”, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακουμπήσαμε και δοκιμάσαμε αρειανό νερό». Η δοκιμή του νερού έγινε από τον «Φοίνικα». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ρομπότ θέρμανε έδαφος σ΄ ένα από τα όργανά του το οποίο αναγνώρισε ότι παρήχθησαν υδρατμοί. Οι επιστήμονες λένε πως το χημικό τεστ επιβεβαιώνει την παρουσία πάγου κοντά στον βόρειο πόλο του πλανήτη. Το «Ρhoenix» είναι το τελευταίο «στοίχημα» της ΝΑSΑ προκειμένου να ανακαλύψει αν ανάβλυζε ποτέ νερό, το κυριότερο στοιχείο για την ύπαρξη ζωής, στον Άρη. Επίσης θα είναι σε θέση να στοιχειοθετήσει με βεβαιότητα αν υπάρχει ή αν υπήρχε ποτέ ζωή σ΄ αυτόν τον πλανήτη, έστω και με τη μορφή μικροβίων. Αξιωματούχοι της ΝΑSΑ ανέφεραν ότι η αποστολή του διαστημικού οχήματος «Φοίνιξ» στον Άρη θα παραταθεί τουλάχιστον έως τα τέλη Σεπτεμβρίου αφού, μέχρι σήμερα, είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Έτσι, οι ερευνητές λένε πως θα έχουν τη δυνατότητα να αναλύσουν περισσότερα δείγματα. Σκοπεύουν να σκάψουν δύο επιπλέον τάφρους με το ρομποτικό χέρι του «Ρhoenix». Οι επιστήμονες της αποστολής είχαν αναφέρει τον Ιούνιο ότι το έδαφος στον Άρη ήταν πιο αλκαλικό απ΄ όσο περίμεναν και επιπλέον είχαν ανιχνεύσει σε αυτό στοιχεία από μαγνήσιο, σόδιο, ποτάσιο και άλλα. Αυτές τις ανακαλύψεις τις περιέγραψαν τότε ως «ένα τεράστιο βήμα μπροστά». Ο Μάικλ Μέγιερ, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ΝΑSΑ για την εξερεύνηση του Άρη, είπε ότι η επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης νερού σημαίνει πως ο «Ρhoenix» μπορεί πλέον να αναζητεί τους... «κατοίκους της περιοχής»!


Το σημαντικότερο είναι ότι πολλά βουνά στον Πλανήτη Άρη έχουν ελληνικά ονόματα.Όπως ελλήσποντος,Όλυμπος,Ελλάςκ.α

Παρεμπιπτόντως ,μπορείτε να συκρίνετε την πυραμίδα του ΄<<Χεοπα >> ,η οποία σύμφωνα με αρχαία κείμενα χτίστηκε από αρχαίους Έλληνες στην Αίγυπτο, με έναν αντίστοιχο λόφο στον Πλανήτη Άρη.Δείτε:εικόνες από τον Άρη
και εικόνες από την πυραμίδα στην Αίγυπτο.
Για δείτε πόσο μοιάζουν.Τι άνθρωποι ήταν αυτοί οι παπούδες μας;Μέχρι και στον Άρη είχαν πάει!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: