Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Τι θα γινει στις 10-6-2011... ; [Συσχετισμός με 11-9-01]

Το παρόν άρθρο διευκρινίζω πως δεν ειναι για όλο το κόσμο. Εἶναι γιὰ ὄσους ἔχουν πεπερασμένη λογικὴ καὶ ἀσχολοῦνται με μαῦρες καὶ λευκὲς ἀδερφότητες.
Πρώτα θὰ εὐχαριστήσω προσωπικὰ τὸν Δημ. Λιακόπουλο, ποὺ μοὺ ἔμαθε νὰ σκέφτομαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!
Ἀς μποῦμε ὅμως στὸ ψητό...
10-6-11 εἶναι μιὰ μέρα ποὺ θὰ παρθοῦν διάφορα μετρα σὲ τοπικὸ καῖ παγκόσμιο ἐπιπεδο!!! Κάντε ἔνα σερφαρισμα στο διαδικτυο σὲ ἀγγλικὰ καὶ ἕλληνικά. (κάτι και γιὰ δάνειο στὴν Ἑλλάδα ἔχω ἀκούσει)
Ἐπιπλέον στις 10-9-01 έγινε η πτωση των διδυμων πυργων. Γραψτε σε ενα χαρτι αυτη την ημερομηνια και αναστρέψτε την (οπως βλέπετε στην εικονα) Τι βγάζει; 10-6-11
Σημειωτέον ο αριθμός 11 παίζει τεράστια σημασία για τους ιλουμινάτι (κάτι σαν τους μασονους).
Το ζητουμενο ειναι τι θα γινει εκείνη την μέρα;
Σε αυτο ερωτημα ειμαι περιττος εγώ και αφηνω τον δάσκαλο να μιλησει.
Άρθρο του Δημ. Λιακόπουλου. Παρακάτω διαβάστε και τη δικη μου άποψη.... άλωστε για αυτο έχω προσωπικό blog για να γραφω την αποψη μου
Επειδή η ημερομηνία την οποία είχα εξαγγείλει από πέρισυ πλησιάζει, θα ήθελα να σας πω με τρόπο σύντομο τα παρακάτω. 1. Στις 11/9/01 έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφησαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας.
Τότε πάρθηκε και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέχρι το 2005 και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ.
2. Στις 9/11/01 για όσους πιστεύουν σε "γραφικότητες", αποφασίστηκε και ποια κάστα της Λευκής Αδελφότητας θα έδινε το "σκεύος εκλογής της ανομίας", δηλαδή το σώμα του Αντιχρίστου.
Επρόκειτο για μίξη γενετικού υλικού του γένους του Κρόνου, από τους απέθαντους "θεούς" και το γένος του Δαν από τους ανθρώπους.
3. Το σχέδιο για το 2005 δεν τους βγήκε, γιατί τότε, το 2004, αν θυμάστε, ήταν που επαναστάτησε αυτός που τον θεωρούσαν όργανό τους, δηλαδή ο Πούτιν. Ήταν τότε που τα έλεγα στην τηλεόραση και όλοι με κορόϊδευαν και το έπαιζαν και μεγάλοι ειδικοί, που ήξεραν λέει, ότι η Ρωσσία είναι ένα μηδέν, ένα τίποτε και εγώ απλά ένας φαντασμένος γραφικός που τα έλεγε όλα απλά για να πουλάει τα βιβλία του.
4. Το εξ αναβολής σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει μεταφερθεί για το 2015, σύμφωνα και με δηλώσεις του Μπαν Κι Μουν, γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, που δήλωσε στην κοινή διάσκεψη G8-G20 ότι η φτώχεια και η ασθένειες και η μιζέρια θα πρέπει να εξαλειφθούν έως το 2015 που αποτελεί και το στόχο (TARGET DATE) και ότι πρέπει να κρατήσουν την ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Υπόσχεση σε ποιόν; στους φτωχούς και ταπεινούς και ασθενείς του κόσμου τούτου; Σίγουρα όχι.
Ποιός είναι αυτός που όταν εμφανιστεί παγκόσμια θα δώσει ψωμί και υγεία στον κόσμο; Θυμάστε τι λέει το ευαγγέλιο για τον Αντίχριστο; Ή γίναμε όλοι τόσο έξυπνοι και τόσο μορφωμένοι και ο λόγος του ευαγγελίου είναι μόνο για κουτούς;
5. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμοστεί το σχέδιο του Θεού, που για πολλούς αποτελεί μία ακόμη φαντασίωση ημών των γραφικών, θα πρέπει όπως ορίζει και η Αποκάλυψη εκτός από τον Αντίχριστο, το λεγόμενο θηρίο, να υπάρξει και η εικόνα του.
Η εικόνα του θηρίου, δεν είναι απλά μία αφίσα, όπως κάποιοι πίστεψαν κάποτε, που θα πρέπει να την προσκυνάμε και αυτήν , όπως το θηρίο (Αντίχριστο).
Η εικόνα σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα μιλά και θα ενεργεί. Θα είναι λοιπόν ο κλώνος του θηρίου, που θα τον ορίσει το αντίπαλο δέος της Λευκής Αδελφότητας, η Μαύρη Αδελφότητα.
6. Δόθηκε λοιπόν στην Μαύρη Αδελφότητα η δυνατότητα να ορίσει το δικό της "σκεύος εκλογής" για να συγκυβερνήσει με το θηρίο. Η ημερομηνία που ορίσθηκε για να παρθεί μία τέτοια απόφαση, για να ορισθεί ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας  θα δώσει γενετικό υλικό για να γίνει ο κλώνος (εικόνα του θηρίου), ορίσθηκε σαν εικόνα της ημερομηνίας του θηρίου.
11/9/01 - 10/6/11
Αν γράψετε σε ένα χαρτί 11/9/01 και το γυρίσετε ανάποδα, θα διαβάσετε 10/6/11.
7. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι εκείνη την ημερομηνία θα παρθούν παγκόσμια αλλά και τοπικά, χιλιάδες σημαντικές αποφάσεις, ακόμη και για το αν  σωθούν οικονομικά οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου.
8.Αν η εκλογή γίνει, τότε η μιζέρια θα αυξηθεί. Αν δεν γίνει, γιατί ο εμφύλιος πόλεμος μέσα στην Μαύτρη Αδελφότητα για την "μεγάλη τιμή" παροχής γενετικού υλικού είναι αμείλικτος, τότε θα δοθεί και πάλι αναβολή στην ημερομηνία της παγκόσμιας κυβέρνησης και ο κόσμος θα ξαναπάρει μια ανάσα και θα το καταλάβουμε και σύντομα.
Ξέρω πολύ καλά, ότι όταν σας μιλώ για πράγματα καθημερινά, που τα ζείτε και που τα ακούτε και από αλλού, είναι πιο εύκολο να γίνουν αποδεκτά.
Ειλικρινά όμως, δοξάζω το Θεό που μπορώ σε τέτοιες ώρες να επικοινωνώ μαζί σας.
Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη, να εξηγήσω το τι εννοούσα πέρισυ όταν αναφέρθηκα σε αυτή την ημερομηνία.
Αισθανόμενος πιο κοντά σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά,
μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Πιστευω πως τελικά ο Κλώνος θά γινει με απολυτη επιτυχία.... και θα πέσει συντομα...
ωστε να επαναληφθουν με απόλυτη ακριβεια αυτά που ειπε ο Κοσμας ο αιτωλος
"Όταν θα πέσει ο κλώνος, θα γίνει μεγάλο κακόν, που θα έλθει από το μέρος όπου θα δείξει ο κλώνος· και όταν θα πέσει το δένδρον, θα γίνει ένα μεγαλύτερον κακόν"
"Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν"
Επισης κάτι μου λέει οτι τα ψωμιά του Ομπάμα το ονομά του αρχιζει από «ο» είναι λίγα και τοτε θα τρέχουν τοσο τα γεγονότα που δεν θα προλάβαινουν να τα καλυψουν τα ΜΜΕ.
Ακόμα χειρότερα βέβαια... αν ερθει τωρα ο κλώνος του Αντίχριστου, προφανώς θα επιβεβαιωθει και ο Π. Μάξιμος σε όσα έλεγε στο Βιβλιο του «ο Αντιχριστος Ήλθεν» 
 ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ:Νά μπει στο παιχνίδι και η λιλίθ και να την γλυτωσουμε προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: