Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

Για την ακριβεια θα πλακωσουν .
Μετά τον Σαρκοζι, ακολουθει και ο Σιλβιο την συνταγη του κατά των γυφταίων.
Ο Μπερλουσκονι και ο Σαρκοζι εδωσαν διαταγη να διαλυθουν όλοι οι καταυλισμοι των γυφταίων και επιστρεψουν στις χωρες προελευσης τους( ρουμανια και βουλγαρια).Αξιζει να σημειωθει πως οι γυφταίοι θα επιστρεψουν στις χωρες τους μέσω αεροπορικών γραμμών.
 Όπως ειναι γνωστόν στις διαταγές των 2 πρωθυπουργών οι σοσιαλιστάδες και διάφοροι αριστεροι αντιδρασαν αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Θαυμάζω μονο τους 2 προέδρους των 2 χωρών οι οποίοι για τις χωρες τους ειναι μάγκες και σκέφτονται πατριωτικά.
Από την άλλη λυπάμαι για τη χωρα μας που βγάζει ανίκανους πολιτικούς. Γιατί δεν εφαρμοζουν και οι δικοί μας πολιτικοί τέτοια μέτρα ; Τι φοβουνται.
Επιπρόσθετα να στε σιγουροι πως όταν οι γυφταίοι εγκατασταθουν με το καλό στις χωρες προελευσης τους δεν θα μεινουν εκεί μόνιμα.
Σιγουρα θα επιλέξουν να ξαναμεταναστευσουν σε άλλες χωρες. Και ως γνωστόν η πιο φιλόξενη χωρα ειμαστε εμείς. Οπότε από αρχες οκτωβριου να περιμένουμε νέα κυμματων γυφτοβουλγάρων και γυφτορουμάνων.
Γι΄αυτό και στο τιτλο του άρθρου μου λέω. Έμαθαν οτι γαμιόμαστε ( τι κάνει εδω και καιρό η κυβερνηση στον Ελληνικό λαό) θα πλακωσουν και οι γυφτοι ( σαν να λέμε το κερασακι στη τουρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: