Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΤΟν ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγκλήματα επί εγκλημάτων γινόταν εδώ και τόσα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ εις βάρος του Ολυμπιακού. Το οργανομένο έγκλημα κορυφωθηκε όπως ειναι γνωστό στον τρίτο τελικό. Ο κόσμος του ολυμπιακού ηταν καζάνι που έβραζε και έτοιμο να ξεχυλίσει λόγω οργής. Έτσι κι έγινε, με όλο του το δίκιο. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός με τετοια ομαδάρα που έχει να χάνει από τους δευτερους, διότι αυτοί έχουν στο πλευρ'ο τους τα κοράκια. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω πως δεν συμφωνώ με όσα έκαναν οι οπαδοί μας, αλλά είχαν αγανακτίσει.

Και τι έγινε χθες; Ποιος ειναι ο υπαίτιος για όλη τη κατάσταση....
Ας δουμε τα πράγματα από την αρχη. Το ματς ξεκινησε με τρια τεταρτα καθυστέρηση διότι οι μπάτσοι δεν αφηναν τους φίλους του Ολυμπιακου να εισέρθουν στο ΣΕΦ. Ντροπή!!!!
Αν και προηγηθηκε ο Θρυλος με 12 πόντους μπήκαν τα μεγάλα μέσα για να βοηθησουν τους ροζοπράσινους. Απαράδεχτα φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού και το κινητό σκριμ είχε γινει νομος. Επισης μην ξεχνάμε και το αντιθλητικό που δοθηκε στο Παπαλουκά.
Μόλις έφτασε 12 παρα η ώρα, έπεσε μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο και διακόπηκε το παιχνίδι από τους γκρι. Γιατί κυριοι γκρι δεν δείχνατε τέτοια ευαισθησια και στο ματς του ΟΑΚΑ; Ο κυριος Ομπραντοβιτς με τη σειρά του πήρε του παίχτες του και πήγαν στα αποδυτηρια για να παρακολουθησουν τον τελικό του «dancing with the star» . Μετα από καμιά ωρα αφου στο γηπεδο έμειναν μονο 2.000 φίλοι του Ολυμπιακού το ματς ξαναξεκίνησε.
Τα απαράδεχτα σφυρίγματα εις βάρος του Ολυμπιακού δεν σταματηδαν εδώ. Αλλά συνέχισαν.......
Και από την άλλη να έχουμε τους παίκτες μας να μη διαμαρτυρονται για να μην ανάψουν τα αιματα πάλι. Μάταια όμως.... Ο Κοσμος μας δεν άντεξε........... Το καζάνι των 2.000 φίλων μας δεν αντεξε μετά το φάουλ που καταλογιστηκε στο Τσιλι και ξαναξεχειλησε πάλι. Έπεφταν τα μπουκάλια βροχη στον αγωνιστικό χωρο. Και όπως είχε οριστει από τη πρωτη διακοπή αν ξαναυπάρξει ριψη αντικειμένων θα διακοπεί το παιχνίδι, έτσι κι εγινε. Τελευταίο λεπτό και ο Λαγος προηγουταν με 7 ποντους διαφορά, το παιχνίδι έληξε, παιρνοντας το παιχνίδι και το πρωτάθλημα  στα χαρτιά.
Αυτό ηταν το άδοξο τέλος για την ομαδαρα μας στην Α1.
Ντροπή σας κυριε Γιαννακόπουλε για την καταντια του Ελ. μπάσκετ
Επειδη, ισως ειναι η τελευταία αναρτηση που κανω για το μπάσκετ αυτη τη χρονιά θέλω να πω και κάποια πράγματα επι του θεματος.
Η ομάδα πρέπει να αποχωρησει από την Α1, αν δεν αλλάξει το ελληνικό μπάσκετ. Ο μονος ζημιωμένος θα ναι οι άλλες ομάδες. Γιατί αν δε παιζουν με τον Ολυμπιακό, με ποια ομάδα θα γεμιζουν οι αντιπαλοι φίλαθλοι το γηπεδό τους.
2 τουλάχιστον καλους σουτέρ. Δεν ειναι κατασταση αυτη. Ομάδα να παιζει σε τελικο euroleague και να μην εχεις καλούς σουτέρ.
Και έναν προπονητη που να εμπνεει την ομάδα να νικησει. Εντάξει καλός προπονητης ο Γιαννάκης, αλλά μονο και μονο από τη φάτσα του δεν εμπνεει την ομάδα για να νικησει.

ΥΓ: Είχαμε και ενα απαραδεχτο πανό από κάποιους κάφρους, το οποιο ευτυχως απορυσθηκε γρηγορα΄. Το πανό εγραφε «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΜΠΙΝΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ»/
¨Οποιος το ανεβασε ή ολυμπιακός δεν είναι ή πρεζόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: