Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΕΒΡΑΙΑ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ EUROVISION

Χαχα!
Έπεσαν οι μάσκες!!!!!!!
Η LENA MEYER LANHUT , η νικητρια της eurovion 2010
όπως με πληροφορησε ένας φιλος μου
,που ζει στην γερμανία και ειναι έλληνας φυσικά,
ειναι εβραικης καταγωγης. Δείτε την και στη φάτσα της!
Αν σας μοιάζει για  γερμανιδα αυτή, θα γελάσω!
Αν θέλετε περισσοτερα στοιχεια ριχτε και μια ματιά στα βιογραφικά της στοιχεία.
Aν πάλι εχετε κάποιο φιλο ΕΛΛΗΝΑ στη Γερμανία ρωτηστε τον επι του θέματος!

10 σχόλια:

NiKi είπε...

Και τι πειράζει δηλαδή αν είναι Εβραία? Έχει καμιά διαφορά? Η κοπέλα έχει ταλέντο!!! Αφήστε την ήσυχη!!!

apollonarras είπε...

XOSTA BREE FHLLE;GEIAFTO STA PA GEIA NA TA GRAPSHS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ἀχιλλεῦς είπε...

Γεια σου ρε απολλονάρα. Σου οφειλω μεγάλες ευχαριστιες εσένα!

Ναι, νικη πειράζει. Πως ειναι δυνατον 17 χρωνων και να εχει κάνει τέτοια καριέρα. Tαλεντο το λες αυτό εσυ;Μου θυμιζει τους μεγάλους επιστημονες του μεσαιωνα που αναδεικνυοταν σε μεγάλα ονοματα διχως να εχουν πάει σχολείο. Κοιταξε λιγο στη wikipaidia

Ανώνυμος είπε...

θεοδωρε εβραια ξεεβραια καλο εργαλειο ειναι παντως.εξαλου η γυροβυζιον λαικη αγορα ειναι κι ο καθενας βγαζει την πραματια του

Ἀχιλλεῦς είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Θέμη και στα 2 που λες.Άλλωστε οι περισσότερες εβραίες είναι σχετικά ομορφες, γιατί το ΙΣΡΑΗΛ επειδη βρισκεται συνεχεια σε εμπολεμη ζωνη τις εκπαιδευει τις γυναικες.

{Θυμάμαι, έναν θειο μου, φανατικό Ολυμπιακό που οταν ειχε πάει στο Τελαβιβ για να δει τον θρύλο, μου περιέγραφε τις εβραίες με τα καλυτερα λόγια}
χαχαχα

COSTANTINOS είπε...

πολυ ωραια γυναικα για ταλεντο δεν ξερω γιατι αυτες τις μαλακιες και αυτα τα πανυγηρακια του κωλου απαξιω αλλα η γυναικα ειναι κουκλι
παρακαλω δεν υπαρχει τιποτα ωραιοτερο για εμας τους αντρες απο ενα χαμογελο και ενα προσωπο λαμπερο σαν τις κυριας
ολε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ἀχιλλεῦς είπε...

θα συμφωνησω και μαζί σου Κώνσταντινε!

Λήδα είπε...

Πρωτον, 'θεοδωρε'.. δεν ειναι χρωνων ειναι χρονων.
Δευτερον, πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι κρινονται απο την καταγωγη σου; Τι εφιαλτικες αντιληψεις..
Ο καθενας εξ ημων κρινεται απο τα εργα του,τις πραξεις του,τις προσφορες του στο κοινωνικο συνολο και οχι απο την καταγωγη του.
Γιατι χαρη σε Εβραιους χρωστας παρα πολλα..
Να μαθαινεις να διακρινεις τους ανθρωπους οχι συνολικα,δε βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι.

Ἀχιλλεῦς είπε...

Και τι προσέφεραν οι εβραιοεβραίοι στο κοσμο. Να λες τι θα προσφέρουν;
Τον γιο του εωσφόρου θα φέρουν. Αυτη θα ανοιξουν τις πυλες για την ελευση του.

Στο τελευταιο θα συμφωνησω. Υπάρχουν και καλοί εβραιοι πχ μωυσης!
Αλλά ο ορος εβραιος αναφερεται ειτε σε θρησκεια ειτε σε φυλη.
Ειτε ακομα και στα 2.
Δυστυχως οι περισσοτεροι από τους εβραιους στη φυλη ειναι εβραιοι και στη θρησκεια(σιωνιστες)

EREVNITIS2007 είπε...

Η EUROVISION ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ή άγνωστη τραγουδίστρια Lena Meyer είναι πιθανόν Εβραία (το επίθετο της πάντως είναι απόλυτα Εβραϊκό). Υπάρχουν πια ατράνταχτα στοιχεία ότι το όλο εγχείρημα της Eurovision, παρά το ότι είναι φαινομενικά… ευρωπαϊκό, στην ουσία κυριαρχείται από Εβραίους και Ισραηλίτες.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Eurovision και επικεφαλής του όλου διαγωνισμού , κύριος Svante Stockselius είναι Εβραίος. Επίσης, μερικοί βασικοί του συνεργάτες δεν είναι μόνο Εβραίοι αλλά και Ισραηλίτες. Συγκεκριμένο παράδειγμα ο βοηθός προέδρου Jeroen Depraetere (ο οποίος πρόσφατα απεχώρησε και ασχολείται με άλλα φιλο-εβραϊκά καλλιτεχνικά σχέδια στην Ευρώπη) και η επίσης βοηθός προέδρου κυρία Sarah Sadek.
Απίστευτο αλλά αληθινό λοιπόν: Η κορυφή της Eurovision είναι Εβραϊκή και ασχολείται (το κατά δύναμιν) με την προώθηση Εβραίων καλλιτεχνών και του image του Ισραήλ μέσω του τραγουδιού και του πανευρωπαϊκού αυτού σόου, αξιοποιώντας την πρωτοφανή, τεράστια, πανευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια ακροαματικότητα που έχει το Eurovision.
Το σχέδιο διείσδυσης άρχισε το 1972 με την (εντελώς αδικαιολόγητη) συμμετοχή του Ισραήλ για πρώτη φορά στη Eurovision, κάτι που προκάλεσε εντύπωση εκείνη την εποχή διότι προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την ευρωπαϊκή ήπειρο το Ισραήλ. Αλλά κανείς δεν αντέδρασε, διότι έντεχνα εκμεταλλεύθηκαν οι Εβραίοι την συναισθηματική φόρτιση από την συγκυρία της σφαγής των Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου από Παλαιστίνιους την εποχή εκείνη.
Από τότε είδαμε την έντονη προβολή του Ισραήλ και Εβραίων καλλιτεχνών από διάφορες χώρες, ακριβώς όπως γίνεται με την προβολή του Εβραϊκού και Ισραηλιτικού image από τις μεγάλες εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής (όλες τους στα χέρια Εβραίων ιδιοκτητών, όπως π.χ. Warner Brothers, Columbia, Paramount, Disney και Metro Goldwin Mayer). Σκοπός είναι συνεχώς να τονίζουν τα φιλο-Ισραηλίτικα αισθήματα και τους «κακούς» Γερμανούς (Ναζί), αλλά στην ουσία να κρατάνε ψηλά τα αντιαραβικά και αντι-παλαιστινιακά αισθήματα (οι «τρομοκράτες»).
[Πράγματι, είδατε ποτέ σας έστω και μια ταινία ή ντοκιμαντέρ το οποίο να εκφράζει φιλο-Παλαιστινιακά αισθήματα, παρά το ότι τα τελευταία 60 χρόνια είμαστε μάρτυρες του Ολοκαυτώματος και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων από το Ισραήλ και το παγκόσμιο Εβραϊκό λόμπυ;]
Το παρατράγουδο που συμβαίνει στην Eurovision έφτασε στο αποκορύφωμα του όταν οι Εβραίοι και Ισραηλίτες ιδιοκτήτες της διοργάνωσης έδωσαν εντολή φέτος (στον διαγωνισμό που κέρδισε η Meyer τον Μάιο του 2010) ώστε ακριβώς στο τέλος της παράστασης να βγει ένα κοριτσάκι από πίσω κρατώντας 2 σημαίες του Ισραήλ. Στήθηκε μπροστά-μπροστά, επικεντρώθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες πάνω στις Ισραηλίτικες σημαίες κι έτσι «πέρασαν» οι Εβραίοι το τελευταίο μήνυμα και τις τηλεοπτικές εντυπώσεις στο παγκόσμιο κοινό.
(Αν δεν το πιστεύετε, ξαναδέστε σε DVD την παραγωγή του διαγωνισμού Eurovision 2010. Δεν θα το δείτε όμως στην ρωσική του εκδοχή, διότι οι Ρώσοι, αγανακτισμένοι με αυτό το Ισραηλό-Εβραικό τρικ, έκοψαν την τελευταία αυτή σκηνή!)
Για να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, το Ισραήλ και οι Εβραίοι έχουν καταφέρει να διεισδύσουν και να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα όχι μόνο μέσω της τεράστιας δύναμης του Χόλλυγουντ και της Eurovision. Κατάφεραν και κάτι ακόμη πιο εξωφρενικό, δηλαδή να βάλουν τις αντιπροσωπευτικές τους ομάδες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa Cup, κλπ.) αλλά και στο Ευρωμπάσκετ. Είναι φαινόμενο εντελώς αδιανόητο από γεωγραφικής πλευράς να συμμετάσχει το Ισραήλ, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα για να διορθωθεί αυτή η αδικία. Μα είμαστε σοβαροί; Ξέρετε πόσο θα πονούσε το Ισραήλ να εκδιωχθεί από τις Ευρωπαϊκές οργανώσεις τραγουδιού, ποδοσφαίρου και μπάσκετ σαν ελάχιστη τιμωρία για την γενοκτονία των Παλαιστινίων; Σκεφτείτε το….