Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΕUROVISION 2010- LENA MEYER-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ (ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ)

Για άλλη μια φορά τελειωσε το αποχαυνωτικο παιχνιδάκι της eurovision!
Οπως μάθτε νίκησε η γερμανία.
Eπειδη ειμαι σίγουρος πως αρκετοί απ΄οσοι με διαβάζετε , δε θα ειδατε την eurovision και καλά κάνατε, η Γερμανία ειπε αυτο το τραγούδι:

Εμένα προσωπικά , δε μου άρεσε και τοσο. Δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο αυτο το τραγούδι (γιατί ποιο είχε). Παρ΄ολ΄αυτά συγχαρητηρια στη 19 χρονη μικρη η οποία βγηκε πρώτη.
Από την άλλη εχω να πω για την χωρα μας, πως για πρωτη φορά ειδα ολοκληρο το τραγούδι. Ηταν αρκετά καλό όπως ειχα πει και σε προηγουμενο μου άρθρο αλλά θέλω να το επαληθευσω και τωρα.
Ανάμεσα σε όλα τα τραγουδια πιστευω πως η Ελλάδα έπρεπε οντως να βγει πρώτη. Αλλά ειπαμε πως παιζονται πολιτικα παιχνίδια.
Τυχαια βγηκε η Γερμανία;
Αλλά και το άλλο... Είδα λίγο στην τηλεόραση τους πανηγυρισμούς των γερμανων στο αμβουργο!!!
Καλά αυτοί οι ευρωπαίοι ούτε να πανηγυρίζουν δεν ξέρουν. Αναφέρομαι, φυσικά στους γερμανους που παρακολουθουσαν την eurovision.
Επιπλέον, οταν δωσαμε εμεις το 12ρι στη Kυπρο, ο τραγουδιστης που την εκπροσωπουσε ειχα γραψει στο στηθος του I love you Mum. Σε ποιον αναφεροταν άραγε;
Και το χειρότερο ολων:
Όταν βγηκε η γυναικα που εκπροσωπου σε τους γυφτοσκοπιανους στις παρουσιάσεις των ψήφων (τι τέρας ηταν εκεινο), μηπως άκουσε κανείς το GREETINGS FROM MACEDONIA ;
δικά σας τα σχόλια..............

2 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Το τραγούδι της Γερμανίας είχε ένα ζουμερό μικρό να το τραγουδάει! Ενώ το δικό μας ούτε μια χορεύτρια δεν είχε... Εμ, εδώ δε συναγωνίζονται μόνο τα τραγούδια αλλά και τα θεάματα!

Ἀχιλλεῦς είπε...

Δεν έχεις και άδικο αλλά θα μπορούσε της Γερμανίας να ηταν και πιο εντονη η παρουσίαση της.
Ειδες ένα κοριτσάκι 19 χρωνων, να ειναι ντυμένο σεμνά( φούστα και σκουρόχρωμο καλσόν) και να τραγουδάει( με πολυ καλη φωνη)......... ενώ όταν ειχαμε βγαλει εμείς την παπαρίζουν ηταν εντελως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλω να κατσω να τις συγκρινω αυτές τις τραγουδιστριες μεταξυ τους.... διοτι δεν υπάρχει κανένας λόγος.

ή και το άλλο:
Αφου το κοριτσάκι ήξερε οτι ηταν από τα μεγάλα φαβορί, τί το ήθελε το καλσον.
Το τραγουδι της στους περισσότερους δεν άρεσε.... ενώ αν ειχε γυμνά πόδια θα χαμογελούσε αρκετός αντρικός πληθυσμός