Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ημέρα πένθιμη για κάθε ολυμπιακό η σημερινή. Εν αρχή όπως έγραψα και παραπάνω ηττηθήκαμε από το ΠΑΟΚ με 2-1. Όμως όπως αποδεικνύεται φαίνεται πως η ήττα στην Ελλάδα επηράσε και το χαρμόσυνο κλίμα που κυριαρχούσε στο Παρίσι. Κρίμα! Και λέω κρίμα για όλα. Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού αισθάνεται πολύ απογοητευμένος ύστερα από την σημερινή βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα. Διότι, αυτή η ήττα αποδείχθηκε ότι χειρότερο και ότι πιο άδικο. Και λέω άδικο γιατί φέτος η ομάδα του μπάσκετ έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έβαλαν πολλά φράγκα και έχουν χτίσει έναν Ολυμπιακό που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε όλη την χρονιά είδαμε πολύ θεαματικό μπάσκετ απο πλευράς Ολυμπιακου και να νικάει κατά μέσο όρο όλους τους αντιπάλους με διαφορά άνω τω 20 περίπου πόντων. Ίσως και να φταίει αυτό, όπως και στο Πολό. Δηλαδη ο Ολυμπιακός δεν συναντάει κάποιο ισχυρό εμπόδιο στην πορεία του.Αν και η ήττα μας από την Μπαρτσελόνα αναιρεί την συνολική εικόνα της ομάδος, εμείς ευχαριστούμε τους παίκτες μας που μας φτάσαν ύστερα από 13 χρόνια εκεί, στον τελικό.
Ελπίζουμε του χρόνου να τα καταφέρουμε, να ανέβουμε δηλαδή στην κορυφή της Ευρώπης.
Και μην ξεχνάμε:

Οσο Θρύλε με στεναχωρείς,
τόσο με πορώνεις!

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό............

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Προς τι το πένθος;

Στον μεν μπάσκετ, ο Θρύλος έφτασε τελικό, με μια Μπαρτσελώνα που είχε και ρέντα εκτός από κλάσση, και δεν παιζότανε. Τη στιγμή που ο ΠΑΟ ούτε στο final four δεν κατάφερε να προκριθεί... Οπότε έκανε ένα βήμα παραπάνω από πέρσυ. Να πενθούν οι στάσιμοι...

Στο δε ποδόσφαιρο, ο Θρύλος δείχνει πως αγνοεί το τι σημαίνουν τα play off. Η ήττα δείχνει το γενικότερο φετινό πρόβλημα της ομάδας. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην πάει την επόμενη σεζόν στο champions league, ώστε να κάτσει να ξαναχτιστεί χωρίς να έχει υποχρεώσεις πέραν των δυνατοτήτων της. Η ομάδα θέλει δουλειά και ηρεμία. Οπότε και μια χρονιά να μην πάει στο ch. league δεν θα πάθει και τίποτα!