Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ & ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ)

Για τα ιστορικά γεγονότα έχω γράψει ένα σωρό πράγματα σε αυτη την ανάρτηση. Δειτε κάνοντας κλικ εδώ. Έτσι, το θεωρώ περιττό να γράψω κι άλλα.. Κατα την ταπεινη μου άποψιν αυτά,  που πιστευω πως πρέπει να κρατησουμε και να θυμομαστε από  το γεγονος  της Άλωση είναι:
  1.  Υπήρξε προδοσία από εβραίους.
  2. Εβραίοι ήταν αρχηγοί των Μογγ'ολων και αυτοί τους παρακινησαν
  3. ο Κων/νος ο Παλαιολογος έπεσε κάτω ηρωικος μαχόμενος δινοντας πρωτύτερα μια ηρωικη απάντηση στους εχθρούς
  4. το βυζάντιο είχα εκφυλιστει σαν κράτος τοτε και γι' αυτο έπεσε
Ενω όπως γνωρίζουμε όλοι, οι Τουρκοι λεηλατούσαν την Πόλη για τρεις μέρες, έσφαζαν μικρά παιδιά και γυναίκες. Βίαζαν και ξυλοδαρπουσαν τους Έλληνες και έκαιγαν ότι εβρισκαν μπροστά τους . Εμείς τι τάση κρατάμε προς την Τουρκία.;
Χτιζουμε τζάμια στην Αθήνα. Έχουμε παραδόσει στους Τουρκους: Αιγαιο,Θράκη & Κυπρο.
Επίσης καταθέτουμε στεφάνι στο Κεμάλ, ο οποίος ειναι ένας από τους μεγαλύτερους σφαγείς του Ελληνισμού και παγκοσμιως μαζί με τον Στάλιν και τον Χίτλερ.
Επιτρέπουμε τους Τουρκους να πετάνε ανενόχλητοι πάνω από Αιγαίο αλλά και να φτάνουν μέσω θαλλάσης δίπλα από την Έυβοια.
Συνοπτικά, η στάση μας προς τους Τουρκους οχι μονο εχθρική δεν είναι αλλά είναι κάτι ενδιάμεσο από φιλική προς αδερφική. Άλλωστε, περασμένα ξεχασμένα. Γι' αυτο μάλιστα αλλάζουμε και τα βιβλία της Ιστορίας.
Ας κόψουμε όμως ΕΔΩ, την πλάκα και την σάτυρα. Όλα τα παραπάνω, θέλουν να μας τα περάσουν οι άλητες,οι ρουφιάνοι οι πολιτικοί και οι δημοσιοκαφροι. Ντροπή τους!!!!!!!!!!
Κάνανε ποτέ ενα δημοψηφισμα για τον ελληνικο λαό.... Να τον ρωτησουν τι θέλει;;; Συγχαρητηρια στη δημοκρατία σας!!!
Ο απλός ο Ελληνικός Λαός, ποτέ δε χωνεψε τον Τουρκο κατακτητή.  Πάντα, λησμονουσε τις αλυτρωτες πατρίδες! Όλοι οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες περιμένουν να ξαναπεράσει η ΠΟΛΗ στα χέρια των Ε΅λλήνων.
Παρ΄ολ΄αυτά η υπόθεση της Τουρκίας δεν είναι καθόλου εύκολη. Δεν μπορεί να γινει ένας απλός πόλεμος, να εισβάλει ο Ελληνικός Στρατος στη Τουρκία και να τα διαλύσει όλα. Δεν είναι θέμα, πολιτικςων μόνο!!!!!!
Και άξιους πολιτικούς να ειχαμε δε θα μπορουσαμε τόσο ευκολα να μπουμε μες στην Τουρκία.
Γιατί πολύ απλά το 1/3 των Τουρκων είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι. Μπορεί κάποιοι ανθέλληνες επιστημονες να προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ειμαστε τουρκόσποροι αλλά κριμα γι΄αυτούς. Γιατί το 99,5% του πληθυσμου μας ειναι απογονοι των Αρχαίων Ελλήνων
Αντιθέτως, οι ανθέλληνες ξέχασαν πως οι τουρκοι είχαν τα παιδομαζωματα και τα τάγματα των Γενίτσαρων.

Ο Θεός όμως από εκεί πάνω ξέρει πολύ καλά!!!
Την Πόλη θα την πάρουμε, αρκεί να ενδυναμωσουμε την πίστη μας στο Χριστό και στη Παναγιά!

2 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με την Άλωση της Πόλης. Αυτά είναι κάποια σενάρια που κυκλοφόρησαν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ από κάτι χτυπημένους! Ας διαβάσει κανένας τις πηγές επιτέλους!

Αυτοί που φταίνε, είναι οι ημέτεροι πλούσιοι που αρνήθηκαν να δώσουν οικονομική ενίσχυση στον Κων/νο να οχυρώσει την Πόλη. Τους οποίους τους «περιποιήθηκε» καταλλήλως ο Μωάμεθ ο Β'. Διότι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς!

COSTANTINOS είπε...

διαβασα την ιστορια του βυζαντιου απο την γεννηση εως και την πτωση
παντα τετοια μερα με συγκινει με κανει να δακρυζω
κλαιει η αγια σοφια το μεγα μοναστηρι
θεοδωρε
να σου πω και αυτο
ειχα προταση να παω στην ΠΟΛΗ πριν απο ενα μηνα αλλα αρνηθηκα δεν θελω να τους βλεπω τους αλλους ειλικρινα τους σιχαινομαι και δεν γνωριζα τις αντιδρασεις μου με το που θα εμπαινα εις τον ναο του θεου σοφιας
και επειδη ειμαι απροβλεπτος αρνηθηκα και δεν προκειται να παω ποτε
ασχετο
καποιοι εκαναν κλαρινα στο βατικανο