Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Για τα επεισόδια και τους 3 νεκρους αδερφούς!

 Η Ελλάδα για άλλη μια φορά εγινε πρώτο θέμα σε όλα τα πρακτορεία ξένων ειδήσεων λόγω των έντονων επεισοδίων που σημειώνονται στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα.Όπως πληροφορηθηκατε τα παιδιά του Σόρος σκότωσαν 3 συνανθρωπούς μας. Ήταν νέοι και η μία από αυτούς ηταν μάλιστα γυναίκα έγκυος. Όσα και να πούμε, όσο και να βρισουμε αυτούς που έριψαν την μολότωφ ένα είναι το σίγουρο  πως αυτά τα παιδιά δεν θα γυρίσουν πίσω.Πως οι μανάδες τους δεν θα τους ξαναφιλήσουν, δεν θα τους ξαναγκαλιάσουν, δεν θα τους ξαναδούνε. Ντροπή σας! Αυτοί θεωρείτε πως ήταν ο εχθρός μας!Η μήπως αυτοί ηταν που έβαλαν τα οικονομικά μέτρα.; Ωραία τους σκοτώσατε , τι καταφέρατε; Το μόνο που καταφέρατε ηταν να αμαυρωσετε μια ειρηνική διαμαρτυρία. Σας ενόχλησε το γεγονός όταν είδατε όλους τους Έλληνες υστερα από πολύ καιρό ενωμένους να ψέλνουν τον εθνικό υμνο αφηνοντας σπιτι τους τα κομματικά τους πιστευω.
Αλλά να ξέρετε και εσείς νεοταξίτες μαζί με τα παιδιά σας και τα τσιράκια σας , πως οι αδικοχαμένοι αδερφοί μας από εκεί ψηλά θα περιμένουν την σύλληψη όλων αυτων όσων φάγανε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Και επειδή δεν μπορεί να τους συλλάβει κάποιος «μεγάλος», θα τους συλλάβει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος είναι εξοργισμένος.
Τέλος μην ξεχνάτε το γνωστό γνωμικό
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ=ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Ηθικός αυτουργός είναι το γνωστό κόμμα της αριστεράς που είχε βαφτίσει τους αναρχικούς ως... αγωνιστές! Ο ΣΥΡΙΖΑ!