Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Επεισόδια και στο Βολο

Επεισόδια αγαπητοί μου είχαμε και στο Βόλο. Και πως ειναι δυνατον να μην είχαμε επεισόδια και σε μια τόσο επαναστατική πόλη όπως ειναι ο Βόλος. Μάλιστα στο Βόλο, έχουμε και την περιβόητη ματσάγου την οποία οι «αντιεξουσιαστές» την έχουν ως ορμητήριο. Ας δουμε τι έγραψε το αθηναικο πρακτορείο ειδήσεων για τα επεισόδια στο Βόλο:

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα στο Βόλο όταν μαζί με συναδέλφους τους δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ αλλά και βροχή αντικειμένων από μεγάλη ομάδα ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου έξω από την Νομαρχία Μαγνησίας. Νωρίτερα η ίδια ομάδα αποτελούμενη από εκατό περίπου άτομα αναμείχθηκε με τους εργαζόμενους της περιοχής που πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Βόλου φορώντας κουκούλες και μαντίλια που κάλυπταν το πρόσωπο τους. Κατά την διάρκεια της πορείας προκάλεσαν ζημιές σε δύο καταστήματα, δύο τράπεζες, σε ένα αυτοκίνητο εταιρείας security καθώς και στο παλιό κτίριο της Νομαρχίας.

Ασφαλώς και σημειωθηκαν επεισόδια και σε άλλες πολεις όπως Θεσσαλονική, Ηράκλειο , Ιωάννινα αλλά ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στη πολή του Βόλου, η οποία πηγαζει και αυτοί από ψευδοεπαναστάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: