Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ολυμπιακάρα-Αεκάκι 2-1

2η αγωνιστική των πλέη οφ και ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να παίζαμε και καλύτερα. Οι παίκτες στην πλειοψηφία τους ήταν αρκετά καλοί αν εξαιρέσουμε κάποια λαθάκια που έγιναν από αυτούς όπως το τρομερό λάθος του Νικοπολίδη στο 88 (οπου θα μπορουσε ο Τριτσωνης να δειξει το 2-2)  και κάποιες επιπολαιότητες. Περισσότερο όμως θαύμασα το πολύ ωραία παιχνίδι του Ντάτολο, ο οποίος φαίνεται να κυνηγάει την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, τον Ντουντού, του οποίου η εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο αλλά και του Μητρογλου ο οποίος μέσα σε 8 λεπτά που έπαιξε , συμμετείχες σε 3 τελικές προσπάθειες.
Πάμε τωρα στα περί διαιτησίας. Αυτό το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήση κάθε φορά ,ειδικά όμως για το σημερινό παιχνίδι. Τι έχουμε για σημερα;
Ο Τριτσωνης στο 21 καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όπου μονο αυτος είδε. Βασει των ριπλέη φαινεται πως ο παίκτης της ΑΕΚ ,πέφτει( η καλύτερα βουτάει) πριν τον αγγίξει ο Ζεβλάκωφ. Είναι, λοιπόν, το τριτο ανυρπαξτο πέναλτι κατά του Ολυμπιακου από την αρχη του πρωταθληματος.
Και πάμε τωρα στο 88 σε μια φάση όπου τα Αεκάκια θα έχουν να λένε πολλά για τις επόμενες ώρες.
Όντως, ομολογώ πως δεν υπήρξε φάουλ πάνω στον Νοκιπολίδη όταν έχασε την μπάλα και σημειώθηκε το γκολ. Προφανώς, ο διαιτητής μπερδεύτηκε ή είχε άλλες διαθέσεις.
Όπως και να χει όμως, το γκολ υπέρ της ΑΕΚ έπρεπε να δοθεί. Παρόλαυτά , θεωρώ  πως η ΑΕΚ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Γιατή μηπως έπαιξε καλυτερα από εμάς; Είχε 5 δοκάρια όπως εμείς; Είχε τοσα τέτ ατέτ; Απλως και εμείς έπρεπε στο 88 που είχε γινει η αμφισβητουμενη φάση, έπρεπε να ειχαμε ριξει 5 και να μην μας εννοιαζε αν θα μετρουσε ή οχι το γκολ. Άλλωστε, αεκάκια
θυμηθειτε και το πέναλατι που σας δοθηκε υπέρ σας ενω δεν ηταν. Το λεγομενο μοιρασμένο καρπουζι

2 σχόλια:

Suspect είπε...

χμμμ

ναι, ψιλοπαραλιγο.

1. το πεναλτι στον Καφε, σωστα, δεν ηταν. Δεν μου αρεσε που το πηρε ετσι ο Παντελης, γιατι πηγε να ξεγελασει τον διαιτητη ο οποιος επρεπει να ειχε μεγεθυντικο φακο για να δει καθαρα.

2. Αμεσως μετα φαινεται πως ο Τριτσωνης το μετανοιωσε και δεν εδωσε τουλαχιστον 3 φαουλ εξω απο την περιοχη και κυριως δεν εδωσε καθαρο πεναλτι σε αγκωνια στο λαιμο, του Μαρεσκα στον Σκοκο.

3. το γκολ στο τελος, πεντακαθαρο.

Βαση "μπαλας" καθαρα, ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος στο πρωτο ημιχρονο και η ΑΕΚ στο δευτερο.

Θα μπορουσαν να κερδισουν και οι δυο. Δεν μπορω να πω οτι η νικη του Ολυμπιακου ηταν 100% αδικη, προσπαθησε, επαιξε, εκανε φασεις, ειχε τα δοκάρια, αλλα ειναι μερικες στιγμες που λες

"σφυρα οτι βλεπεις ρε φιλε, και ασε τη μπαλιτσα να κυλησει καθαρα..."

Ἀχιλλεῦς είπε...

Για το ότι η ΑΕΚ ειχε τον έλεγχο στο δευτερο ημιχρονο θα μου επιτρέψεις να διαφωνησω!