Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η Αποψή μου για την δολοφονία του Αφγανόπουλου

 Χθες, όπως μάθατε, σκοτώθηκε από έκρηξη ένα 15χρονο Αγφανόπουλο , τραυματιστηκε η μάνα του ενώ η αδερφή του κινδυνεύει να χάσει το φως των ματιών της. Αυτό που θυμάμαι , από όλα τα χθεσινά δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκπομπές επί του Θέματος, είναι κάτι απόπειρες που έκανε ο " Ταρζάν" , να ρίξει τις ευθύνες, σε ακροδεξιές οργανώσεις. Επίσης, στην αρχή προσπαθούσαν να μας πείσουν , πως το άτομο που βρέθηκε νεκρό αυτό μετέφερε τι βόμβα και εξεράγη στα χέρια του. Αλλά πιο πολύ γέλασα με αυτό που έλεγαν διάφοροι αριστεροί " ότι την βόμβα, την έβαλαν ακροδεξιοί με σκοπό να πάει κανένας μετανάστης να ανοίξει το σάκο, όπου ηταν τοποθετημένη, και να εκραγή στα χέρια του. Δηλαδή, ήταν ποντικοπαγίδα η βόμβα από ακροδεξιούς". Αυτό άκουσα χθες από διάφορες, δημοσιογραφάρες και όπως ήταν αναμενομένο έκλεισα το προπαγανδιστικό κουτί και ηρθα στην οθόνη του Ηλ Υπολογιστή για να ενημερωθώ από διάφορα blogs, επί του  θέματος, που είναι χίλιες φορές πιο έγκυρα από τους διάφορους δημοσιοκάφρους, Παρολαυτά, θλίβομαι για αυτό το άσχημο και λυπηρό γεγονός διότι εχάθη μια αθώα ψυχή. Εύχομαι στους συγγενείς του, συλληπητήρια.Όμως, ας αρχίσουμε τα αντιερωτήματα τώρα.

Λέγανε οι δημοσιογραφάρες ότι αυτή η οικογένεια Αφγανών μεταβη στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από τις βομβες στη χώρα τους και τελικά βρηκαν την βόμβα στην Ελλάδα μέσα στο κάδο. Ξεκινώ και ρωτώ εγώ: Τους κάλεσε κανείς εδώ; Γιατί, δεν κάθονταν στη χώρα τους το Αφγανιστάν, να το διορθώσουν και να το βελτιώσουν σα κράτος;

Ύστερα , πάμε στους αναρχικους, τους δήθεν τρομοκράτες και επαναστάτες όπυυ ο Θεός να τους κάνει, διότι εγω τους θεωρώ ανάρχιδους και όχι αναρχικούς. Και με άλλα λόγια, επιβεβαιώνομαι που τους λέω ανάρχιδους, διότι " δεν είχαν καν τα αρχίδια" να βγουν να πουν τουλάχιστον ένα συγνώμη. Σκότωσαν ένα μικρό παιδάκι και του βούλωσαν. Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα, στο indymedia , χθες ήταν πεσμένος ο Σέρβερ. Ας γελάσουμε ρε!!!Χαχα! Και έσπευσαν όλοι οι δημοσιογραφάρες , να καλύψουν τα παιδιά του George Soros,ριχνοντας ευθύνες σε ακροδεξιούς!

Επιπρόσθετα, τώρα τελευταία σημειώνονται πολλές βομβιστικές επιθέσεις. Ξεκινησαμε από την  έκρηξη στα γραφέια της Χρυσής, είχαμε μετά του ελληνοπακιστανού πρόεδρου,μεσσολάβησαν κάποιες άλλες και τωρα έχουμε αυτή. Γιατί τόσες πολλές; Διότι, η Ελλάδα στη κατάντια που έχει φτάσει μπορεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της μόνο από τον Τουρισμό. Επομένως, όλες αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι δημιουργηματα από τον Πόλσεν και τον Σόρος οι οποίοι έχουν ποντάρει ότι θα χρεωπήσει η χώρα μας. Έτσι, δινουν κάποιο " χαρτζιλίκι" στα παιδιά τους ώστε να διευκολύνουν και συντομεύσουν  τον δρόμο που οδηγεί την ελλάδα στη χρεωκοπία, χτυπώντας ταυτόχρονα και τον τουρισμό. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαία κάποια δημοσιεύματα αμερικάνικων εφημερίδων οι οποίες ανέφεραν "προτιμηστε φέτος για διακοπές την Τουρκία και όχι την Ελλάδα, διότι στην Ελλάδα θα κινδεύει η ζωή σας".

Τέλος, αν εσύ βρείς στο δρόμο ένα σάκο, θα πας να τον ανοίξεις; Σε συμβουλεύω να προσέχεις γιατί ' Η περιέργεια, τη σκότωσε τη γάτα"

3 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΜΠΡΑΒΟ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...
http://www.conspiracy-channel.gr/

akantoy είπε...

Καλησπερα συνονοματε..
Κατ'αρχην να σε ευχαριστησω για την επισκεψη σου και για τα καλα σου λογια..
Θα συμφωνησω απολυτα με τον χαρακτηρισμο που προσιδεις στους"αναρχιδους"..
Θα διαφωνησω ,ομως στο γενικο ερωτημα που απευθυνεις,"τους καλεσε κανεις?',"γιατι Δεν καθοντουσαν στην χωρα τους?",απλουστατα γιατι και εγω προσωπικα ετυχε να ξενητευτω,και μαλιστα να εργαζομαι παρανομα σε ξενη χωρα..
Και μαζι με εμενα βεβαια υπηρχαν και πολλοι αλλοι Ελληνες παρανομοι,μεταναστες..
Οσον αφορα γενικα τις προσωπικες μου αποψεις,ειμαι καθετα αντιθετος σε οποιαδηποτε μορφη φανατισμου..
Τουτεστιν ειμαι αντιθετος της ομαδοποιησης,και του οχλου..
Πολιτικα ανηκω στον μεσαιο χωρο,για τους λογους που σου προανεφερα..(δηλαδη δεν ομαδοποιουμαι..και το ευρος του μεσαιου χωρου ειναι πολυ μεγαλο..)
Αλλα θελω να εκφρασω μια απορια..
Πως γινεται στην Ελλαδα μονο αυτος που αποκαλει μια μεριδα ανθρωπων που ανηκουν σε καποιον χωρο φασιστες να θεωρειται δημοκρατης?
Σε αντιπαραθεση με την λεξη "παλιοφασιστες" που τοσο αβιαστα ξεστομιζουν οι δημοσιοκαφροι οπως τους αποκαλεις,τολμησε καποιος να πει την λεξη "παλιοκομμουνιστες"?
Φτασαμε στο σημειο φιλε μου που απροκαλυπτα βγαινει η Παπαρηγα και η Κανελλη και παροτρυνουν τον κοσμο στην "διαλυση του κρατους"..
Καπου πιστευω εχουμε μπερδεψει το νοημα της δημοκρατιας..
Καληνυχτα..και καλη εβδομαδα εστω και καθυστερημενα..

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.