Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια στην Εκκλησία

Πληκτρολογώντας ,τον παραπάνω τίτλο σε μηχανές αναζήτησεις στο ίντερνετ θα σας εμφανιστούν ένα σωρό άρθρα επί του Θέματος.
Για όσυς δεν γνωρίζετε: Πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου,μεταμφιεσμένη,χθες στην Εκκλησία, για να ακουσει το τροπάριο της Κασσιανής, όπως γραφουν όλες οι κουτσομπόλες. Για άλλη μια φορά, δείχνουμε την κατάντια μας σαν λαός. Πήγε η Τζούλια στην Εκκλησία και εμείς ασχολούμαστε με αυτή. Θα αφησουμε στην άκρη τα πνευματικά μας καθήκοντα και θα ασχοληθούμε με το αν πήγε η Τζουλια στην Εκκλησία. Αμάν πια με όλα αυτά τα κουτσομπολιά. Άγιες μέρες είναι! Ας βάλουμε τον Χριστό μέσα μας.Ας εξομολογηθούμε και ας μετανησουμε για να λάβουμε μέσα μας το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Και ας πάψουμε να σχολιάζουμε την Τζούλια και την κάθε Τζούλια επειδή πήγε στην Εκκλησία. Στο κάτω-κάτω ,μπορεί όντως να μετανόησε και να πράξει όπως η Όσια Μαρία η Αιγυπτία.. Κακό είναι; Και δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τον πνευματικό αγώνα που κάνει ο καθείς από εμάς.

Συνοψίζοντας, ας ευελπιστίσουμε να μετανόησε όντως η Τζούλια και να γινει το καλό παράδειγμα και για άλλα τόσα μοντέλα που έχουν εξεπέσει ηθικά και πνευματικά.
Ο Κυριος μεθ΄ημών!

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καλημέρα Σας,και το χειρότερο που άκουσα με τα αυτιά μου στην τηλεόραση μεσημέρι χθες είναι ότι ετοιμάζεται το 2ο DVD αυτής της κοπέλας,και οι "δημοσιογράφοι"του Καναλιού περιέγραφαν ότι το κρεββάτι αυτή τη φορά θα είναι στρόγγυλο και οι επιβήτορές της τέσσερις τον αριθμό..και κάτι περί σαμπάνιας, αλλά εκνευρισμένος έκλεισα την ΤV..Τα τυχόν σχόλια επί του σχολίου μου δικά Σας αν θέλετε.Σήμερα πάλι σε κάποιο ζάπινγκ άκουσα για τον "εκούσιο εκκλησιασμό" της στάρ!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ-ΥΓΕΙΑ

Apokalipsis999 είπε...

Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο... Η Τζούλια προσπαθεί να κάνει ρεκλάμα παίζοντας με το θρησκευτικό συναίσθημα!
Μετάνοια με κάμερες και μάνατζερ δεν συνάδει!

Από τη μια ο ανηφορικός δρόμος του Γολγοθά, και από την άλλη ο κατηφορικός δρόμος του DVD...