Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ελλάδα- Σενεγάλη 0-2

Μάγκες/ισσες , μόλις γύρισα από το Πανθεσσαλικό. Που λέτε, αγαπητοί μου φίλοι, είχα πάει να δω την εθνική. Τι το 'θελα.! Και κούραση και τζάμπα λεφτά.. Πήγα και παρακολούθησα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε 2 εθνικές ομάδες, οι οποίες θα παίξουν και στο μουντιάλ το 2010. Όμως , το επίπεδο καλού θεάματος ήταν χαμηλότερο και από αυτό, που παίζουν 2 ομάδες στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον, οι ερασιτέχνες παίζουν με τσαμπουκά. Θα μου πεις κάποιος τώρα: "Τι τσαμπουκά!μας λες; Φιλικό παιχνίδι ήταν" και εγω του λέω: " Δηλαδή, στ' άλλα παιχνίδια η εθνική μας παίζει με τσαμπουκά;"

 Τέλος πάντων, όπως ενημερωθήκατε, χάσαμε 2-0 από τη Σενεγάλη σε φιλικό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε μόνο, να μην παίζουμε έτσι και το καλοκαίρι στα γήπεδα της νότιας Αφρικής, διότι το μέγεθος της ξεφτύλας θα είναι μεγαλύτερο αυτού του '94. Και εδώ που τα λέμε, ας έχουμε και λίγο κωλοφαρδία ώστε να μπορέσουν να πανηγυρησουν οι Έλληνες φίλαθλοι που θα ταξιδεψουν στη νότια Αφρική και καμιά νίκη της εθνικής (έστω και με 1-0)

 Παρ' ολ' αυτά, στο γήπεδο σήμερα λίγα πράγματα μπορούσαν να ενθουσιάσουν κάποιον. Η αντίκριση  των διεθνών μας παικτών και κάποιες ωραίες παρουσίες. Επίσης τράβηξα και κάποιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα το οποίο σας το παραθέτω:

LIVE: Ελλάδα - Σενεγάλη 0-2 (Τ)
και αυτή η φωτογραφία είναι από την Τv

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

tha kourazosoun na pas sto mundial omws?? edou i erwtisis!! koita afto to site pou brika file k isws katevoume laos sti notia afriki fetosssss http://bit.ly/bBu59F