Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Μας τρέλανε ο θρύλος μας σήμερα. Μας χάρισε την πρώτη κούπα της χρονιάς στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός εξαφάνισε με 68-64 τον λαγό στο τελικό κυππέλου του Ελληνικού Μπάσκετ, σε ένα ματς θρίλερ.

Τα κορίτσια μας στο πόλο,προκρίθηκαν στο final 4 του champions league,επικραττωντας με 10-4 της Σεμπαντέλ.Το ίδιο έκαναν και οι άντρες του πόλο περνώντας νικηφόρα το εμπόδιο της βουλιαγμένης με 10-4.

Μεγάλες οι νίκες για τον Ολυμπιακό,κυρίως η κατάκτηση του κυππελου στο μπάσκετ με τον ακατανόμαστο, όμως δεν συνδιάστηκαν και με τον ανάλογο τρόπο στο ποδόσφαιρο. Εκεί η ομάδα μας γκέλαρε κόντρα σε έναν εργοτέλη ο οποίος είχε και στο πλευρό του το κύριο Σπάθα. Όμως το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί ακόμα. Αν και ηττηθήκαμε με 1-1(τις περισσοτερες φορές η ισσοπαλία έχει την ιδια αξία με την ήττα), θεωρώ πως η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά.

Σαφώς και δεν περιμένουμε να γκελάρει ο βάζελος αύριο,διότι μην ξεχνάμε πως ο ΜΠΑΟΚ ειναι παράρτημα του παναθηναικού.Αλλά ακολουθούν και άλλα κρίσιμα παιχνίδια για τον ΠΑΟ όπως αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρας στα Γιάννενα., στην έδρα των Ιωαννίνων

2 σχόλια:

Suspect είπε...

Συγγνωμη, δεν μου πεφτει λογος βεβαια, δικο σου ειναι το μπλογκ, οτι θελεις το κανεις αλλα δεν ειναι δυνατον στο παρον ποστ να εχεις τη φωτογραφια που εχεις και αμεσως παρακατω να μιλας για τον Αγιο Θεοδωρο.

Αλλο το σκακι και αλλο το ουισκακι φιλε και χρονια σου καλα...

Ἀχιλλεῦς είπε...

έχεις δίκιο φίλε.
γι' αυτό την αφαίρεσα κιόλας την εικόνα και σε ευχαριστω κιόλας που μου το πες.
Απλώς εκείνη τη στιγμή ημουν λιγάκι πορωμένος με τον Ολυμπιακό.
Επίσης , σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!