Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ;

  1. Ο Χιτλερ καταγόταν από οικογενεια εβραϊκής οικογένειας
  2. Η γυναίκα του ήταν εβραία
  3. Πριν ξεκινήσει την εκστρατεία του διάβασε αποκρυφιστικά βιβλία
  4. Από απλός λοχαγός που ήταν χρηματοδοτείται απο Εβραίους αποκρυφιστές για την εκστρατεία του.
  5. Δεν επηρεαστηκε καθόλου από τον πολιτισμό της αρχαίας ελληνικής Σπάρτης απλά διάβαζε και ακουγε τον Νιτσε που ειχε μιλησει για αρχαίο ελληνικό πολιτισμό
  6. Μισουσε αφανταστα τους Έλληνες για αυτό και τους πολεμούσε
  7. Πηρε τον εθνικοσοσιαλισμό της αρχαίας Σπάρτης και τον άλλαξε εντελως
  8. Ηθελε να καταστρέψει τους Έλληνες
  9. Ποτέ δεν επέτρεψε στους έλληνες να έχουν υψωμένη την ελληνική σημαία
  10. Π΄ηρε την σβάστικα από την αρχαία Ελλάδα αλλά μην ξεχνάμε οτι την σβαστικα την έφεραν στην Ελλάδα από την ινδία προδότες.Και σημερα η σβάστκα χρησιμοποιειται ως αποκρυφιστικό συμβολο

2 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Ποιος τα λέει αυτά?

Ο Χίτλερ απαγόρευε στους αξιωματικούς και τους συνεργάτες του να παντρεύονται γυναίκες που προέρχονταν από άλλες χώρες πλην της Γερμανίας και Αυστρίας. Μόνο σε έναν συνεργάτη του που μου διαφεύγει τώρα το όνομα του, είχε επιτρέψει να παντρευτεί ξένη γυναίκα και αυτή ήταν ελληνίδα παρακαλώ.

Ο Χίτλερ σεβόταν απεριόριστα τον Ελληνικό πολιτισμό και ιστορία, οι γερμανοί ναζί μάλιστα είχαν διαταγή να μη πειράξουν το παραμικρό από την ιστορική κληρονομιά της Ελλάδας, μνημεία κλπ όπως και έπραξαν.

Οι γερμανοί απότισαν φόρο τιμής καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη μόλις εισήλθαν στην Αθήνα καθώς και όταν αποχώρησαν από την Ελλάδα το 1943. Αυτό δεν το έπραξαν σε καμία άλλη χώρα που κατέλαβαν.

Ο Χίτλερ είπε για τους Έλληνες:

«Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ' όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον….» (Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)

Χωρίς να θέλω να ωραιοποιήσω τους γερμανούς ναζί και τους οπαδούς τους που πάντοτε αποστρεφόμουν μετά βδελυγμίας τουλάχιστον, το να σε τιμά με λόγια και στεφάνια ένας πανίσχυρος κατακτητής όπως υπήρξαν οι γερμανοί στο β΄παγκόσμιο αυτό είναι η μέγιστη τιμή για ένα λαό που τα έβαλε ουσιαστικά άοπλος με τον αιμοσταγή κατακτητή αυτόν ο οποίος αναγνώρισε την ανδρεία και το ψυχικό σθένος του λαού μας και αυτό συνέβη πάλι μόνο για το δικό μας λαό!!!

Ανώνυμος είπε...

τρικυμια εν κρανιω η χρηματοδοτηση μοσαντ.ελεος.