Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Άγρια καταδίωξη

Για πάνω από 20 λεπτά αστυνομικοί καταδίωκαν δυο νεαρούς αλβανικής καταγωγής οι οποίοι λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ακινητοποίησαν οδηγό στην Καλλιθέα και του άρπαξαν το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Οι δράστες με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον πολιτικό μηχανικό να βγει από την Porsche του και στη συνέχεια έφυγαν αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί συγκρούστηκαν με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι δράστες κατευθυνόμενοι προς την Γλυφάδα πέταξαν από το αυτοκίνητο δυο όπλα που είχαν στην κατοχή τους. Η αστυνομία κατάφερε ύστερα από καταδίωξη να τους ακινητοποιήσει και συλλάβει στην Άνω Γλυφάδα.

Οι δυο Αλβανοί κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Παράλληλα άνδρες της Ασφάλειας έχουν μεταβεί στα σπίτια τους για να τα ερευνήσουν.

Βλέπετε ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα από τους ξένους και κυρίως από τους Πολιτικους.Αν από όλα αυτά που κάνουν οι ξένοι μέσα στην Ελλάδα(ναρκωτικά,ληστείες,όπλα) τολμησει κάποιος και βρίσει τους ξένους θα βγουν οι φασίστες και οι σταλινιστές του ΞΥ.ΡΙ.ΖΑ. και θα αρχίσουν να μιλάνε για ρατσισμό και ξενοφοβία.Ε,ναι λοιπόν είμαστε ρατσιστές και φασίστες και δεν θέλουμε μέσα στην ελλαδάρα μας την κάθε καταραμένη φυλή γιατι θέλουμε στους δρόμους της χώρας μας να κυκλοφορουμε ελευθεροι και όχι να τρέμουμε μην μας πάρουν το κεφάλι οι ξένοι που έχουν φέρει μέσα στην χωρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: