Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ"

Το πιό ήσυχο πανηγύρι των τελευταίων ετών" ήταν το πανηγύρι της Μελίτης σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες κάτι που υιοθέτησαν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που δεν μπήκαν όμως στον κόπο να αναλύσουν τους λόγους και τις αιτίες γι αυτό. Αντίθετα επιχείρησαν μάταια να ταυτίσουν τις Πατριωτικές αντιδράσεις των Ελλήνων Εθνικιστών και Ελληνόψυχων με τις κατευθυνόμενες από τη Νέα Τάξη επιθετικές και ανθελληνικές ενέργειες των Σκοπιανών και των ντόπιων συνεργατών τους. Και να επιχειρήσουν να μας συκοφαντήσουν ακόμη μιά φορά.Αυτό βέβαια που παρέλειψαν σκόπιμα όλοι τους να πούν, είναι ότι η "ησυχία" αυτή επιτεύχθη χάρη στην ενημέρωση και την κινητοποίηση που είχε ξεκινήσει, τουλάχιστον ένα μήνα πριν, από όσους δεν έμαθαν εχθές τι συμβαίνει στην περιοχή, από όσους δεν παραμένουν στα λόγια και φροντίζουν να προλαμβάνουν καταστάσεις, βάζοντας το κεφάλι τους στον ντορβά για την Πατρίδα και το Λαό της.

Όσα ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ φέτος στην Μελίτη, όχι μόνο από αυτά που συνέβαιναν άλλες χρονιές, αλλά και αυτά που είχαν σχεδιάσει να συμβούν φέτος οι υπηρεσίες των Σκοπιανών, ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ γιατί ΕΜΕΙΣ και άλλοι συνειδητοποιημένοι Αγωνιστές, αντιδράσαμε νωρίς, σηκώσαμε το κλίμα, αναγκάσαμε αυτούς που έπρεπε να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και στο τέλος ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ την μαζική εισαγωγή από τα σύνορα Σκοπιανών που είχαν σκοπό να προβοκάρουν την Εθνική μας κυριαρχία μέσα στα ίδια τα εδάφη μας. Και τους αποτρέψαμε όχι μόνο την τελευταία ημέρα με την δυναμική μας παρουσία στην προσωρινή εσχατιά της Ελλάδος, αλλά και με τις αντιδράσεις μας όλες αυτές τις μέρες, καθώς και με την επίδειξη της αποφασιστικότητας που μας διακατέχει. Πρέπει να είναι σίγουροι όσοι αντιλαμβάνονται το Εθνικό συμφέρον, πως αν δεν υπήρχαν οι δικές μας φωνές και αντιδράσεις, σήμερα οι Σκοπιανοί θα είχαν στην διάθεση τους εικόνες από την Μελίτη που θα χρησιμοποιούσαν έντεχνα και διεθνως για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους εις βάρος της Ελλάδος. Εμείς ήμασταν αυτοί που κινητοποιήσαμε -ή αναγκάσαμε να κινητοποιηθεί- τον τοπικό κρατικό μηχανισμό και όχι μόνο, να στρέψει την ματιά του στην Μελίτη. Εμείς ήμασταν αυτοί, που αναγκάσαμε τα "μαγάλα" ΜΜΕ να ασχοληθούν έστω και από την δική τους οπτική γωνία, με το ζήτημα και να αναδειχθεί το πρόβλημα σε ευρύτερο φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας. Εμείς τελικά ήμασταν αυτοί που σταθήκαμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΚΟΙΜΗΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, αποτρέποντας με την φυσική μας παρουσία, την διέλευση εκείνων των ξένων οργάνων που θα επιχειρούσαν να εκτελέσουν τα σχέδια τους στην Μελίτη. Να μην έχεται καμιά αμφιβολία γι αυτό...

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν, όλους τους Ελληνόψυχους και Εθνικιστές που μας ακολούθησαν σε αυτό το δύσκολο αλλά επιτυχημένο εγχείρημα, χωρίς να γνωρίζουν που πάμε και γιατί, καθώς και για την ανοχή τους στον δικό μου εκνευρισμό, αποτέλεσμα της ευθύνης που αναλάμβανα -όχι μόνο για την αποστολή μας αλλά και για τον καθένα προσωπικά- αλλά και των πραγματικά απίστευτων (και εξωγενών) περιστατικών, που όλοι τους έζησαν, αλλά που τελικά δεν στάθηκαν ικανά να μας αποπροσανατολίσουν και να ματαιώσουν την περήφανη νίκη μας.
Σάββας Χατζηπαρασκευάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: