Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιο κόμμα έχει τα κότσια και μιλάει κατά της Μπιλντεμπεργκ και κατά των αρχι- σιωνιστών Ροκφέλερ- Μοργκαν- Ρωτσιλντ

Νομίζω πως αυτη η ερωτηση αν βαθμολογούταν σε επιπεδο δυσκολίας και άριστα ηταν το 10, θα έπαιρνε 1. Μέχρι και ο πιο ηλίθιος και χαζός γνωρίζει ποιο είναι αυτὸ τὸ κόμμα, ἄλλο ποὺ κάποιοι δὲ το παραδέχονται. Εἶναι λοιπὸν ὁ ΛΑ.Ο.Σ. γιὰ ὅσους δὲ καταλαβαν ἤ καλυτερα για ὅσους δὲν θέλουν νὰ καταλαβουν. Προχθὲς ὁ Καρατζαφέρης μίλησε για πολλοστὴ φορὰ, κατὰ τῆς Μπιλντεμπεργκ και τοῦ Ρωτσιλντ. Δυστυχῶς καποια μεγαλοπατριωτικὰ blog καὶ μεγαλοπατριῶτες αποσιώπησαν τὴν εἴδηση καὶ βρήκαν νὰ ποῦν γιὰ τὰ wikileaks καὶ να ῥιξουν τόνους λάσπης κατὰ τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. Τίποτα γιὰ αὐτὴ τὴν ἡρωικὴ παρέμβαση δὲν ἀνέφερε οὔτε ὁ στόχος οὔτε ἡ χρυσὴ αὺγή.  ὅλοι γνωρίζαμε ὄτι τὸ τελευταῖο καιρὸ ἀκολουθοῦν τὴν κομματιστικὴ γραμμὴ τῆς ΝΔ, ἀλλὰ προσωπικὰ στὴ συγκεκριμένη περίπτωση περίμενα νὰ ἐγκωμιάσουν αὐτὴ τὴν ἡρωικὴ καὶ θαραλλέα στάση τοῦ Καρατζαφέρη.
Ὅμως αὐτὸ ποὺ πρέπει νὰ ξέρουμε εἶναι ὅτι ὁ ΛΑ.Ο.Σ. δὲν μιλάει πρώτη φορὰ ἐνάντιον αὐτων τῶν λεχρίτῶν. Μέσα ἀπὸ τὰ πρακτικὰ τῆς βουλῆς ἀντλοῦμε τὰ ἐξής!
( με κλικ στις ημερομηνιες μεταφέρεστε στὴν ἀντιστοιχὴ σελίδα)
Στις 17/12/2008
ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ: Εμείς πιστεύουμε ότι όσοι μετανάστες είναι να έρθουν στην Ελλάδα, να έρθουν με τις ίδιες συνθήκες και τους ίδιους όρους που πήγαν οι Έλληνες στη Γερμανία.
Τυγχάνει να είμαι από περιοχή η οποία είχε πολλούς μετανάστες. Όταν πήγαινα στο σχολείο, τα μισά παιδιά είχαν τους γονείς τους στη Γερμανία. Δεν άκουσα κανέναν από αυτούς οι οποίοι ήρθαν να βρίζουν τη Γερμανία. Αντιθέτως, εδώ βλέπουμε μονίμως να μισούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις τους οι λαθρομετανάστες, τουλάχιστον αυτοί που βγαίνουν στα μέσα ενημερώσεως. Και να δηλώνει μάλιστα ο πρόεδρος των Αλβανών ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας – Τουρκίας, οι Αλβανοί μετανάστες θα πάρουν το μέρος της Τουρκίας.
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Ποιος τα είπε αυτά;
ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ: Ο Ταχίρ Μίτσι.
Για ποιο λόγο, όμως, γίνεται; Αυτό είναι το βασικό, να δούμε πίσω από τις ρυθμίσεις τι κρύβεται. Κρύβεται ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Νέα Δημοκρατία έχουν στελέχη τα οποία ανήκουν στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Και θα αναφέρω ότι στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο κ. Αλογοσκούφης, ο κ. Θωμάς Βαρβιτσιώτης –προφανώς πρόκειται για κάποια συνωνυμία- η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.
Καταθέτω μάλιστα και στα Πρακτικά, για να υπάρχει ποιοι έχουν κατά εποχές συμμετάσχει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Πολατίδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)
Θα πείτε, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ μπορεί να είναι ένα σωματείο, στο οποίο μαζεύονται οι διάφοροι κύριοι, πίνουν το τσάι τους. Το θέμα είναι ότι είναι κρυφές οι συνεδριάσεις.
Θα σας πω και τι λέει ο αρχηγός της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ: «Χαρακτηρίζω την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή, έναν κόσμο …» -εννοεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, αν το θέλετε- «… και αν αυτή είναι η κατηγορία δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος γι’ αυτό». Αυτό είναι γραμμένο στη σελίδα 405 στα απομνημονεύματα του ίδιου του Ροκφέλερ και υπάρχει στην παραπομπή και το ISBN, δηλαδή, όποιος θέλει μπορεί να βρει και το βιβλίο.
Θα το καταθέσω και αυτό στα Πρακτικά.
(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Πολατίδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)



Στις 18/12/2007
Βελόπουλος: (........................)
Για την παιδεία τι να πω; Τα λένε τα νούμερα. Είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη. Τι να συζητάμε τώρα για την παιδεία και για το έξυπνο σχολείο; Φαντάζομαι ότι κατά το παρελθόν είχαμε ένα βλακώδες σχολείο και τώρα προσπαθούμε να το κάνουμε έξυπνο. Αυτή δεν είναι λογική. Αλλάζουμε ένα όνομα και φτιάχνουμε ένα καινούργιο συνηθισμένο γλυκό. Επίσης να πω ότι για την παιδεία και την υγεία δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά περιέργως οι ιδιώτες περιμένουν να μπουκάρουν. Αυτό είναι σημαντικό. Θέλουν να κάνουν και ιδιωτικά πανεπιστήμια και ιδιωτικά νοσοκομεία.
Θα ρωτήσω κάτι τον Υπουργό, γιατί με ρώτησαν οι συνάδελφοι έξω. Το Μάϊο του 2007 ο κύριος Υπουργός τι δουλειά είχε στην αμαρτωλή λέσχη Μπίλντεμπεργκ στην Κωνσταντινούπολη; Είναι ένα δημοσιογραφικό ερώτημα. ( ἔχει μήπως κάνει ποτὲ κάποιος πολιτικὸς ἄλλος κομματος τέτοια ἐρώτηση;)Το Μάιο του 2007 είχε πάει μαζί με άλλους φίλους στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Είναι μία αμαρτωλή ιστορία. Θα πρέπει κάποτε να απαντήσει και γι’ αυτό.
Δεν θα πω ούτε για τις τράπεζες, ούτε για τις αποκρατικοποιήσεις, γιατί με πιέζει ο χρόνος. Θα πω, όμως, ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό δίκην μέντιουμ και με ελπίδες. Δυστυχώς, αυτή η Κυβέρνηση έχει πεθάνει ακόμα και την ελπίδα στον ελληνικό λαό. Με ελπίδα δεν μπορεί να επιβιώσει ο πολίτης. Και βέβαια είναι Προϋπολογισμός με νούμερα, που κατά το δοκούν η Κυβέρνηση ζυγίζει, ερμηνεύει. Και εγώ στενοχωριέμαι γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αριθμός. Δεν είναι ένα απλό νούμερο. Αλλά ακόμα και στην αριθμητική, κύριε Υπουργέ, μείνατε μετεξεταστέοι. Τα νούμερά σας δεν είναι αληθινά. Είναι μαγειρεμένα.
Κλείνω λέγοντας ότι υπόσχεστε θαύματα, αλλά μου θυμίζετε την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Και όπου Αλίκη, η Νέα Δημοκρατία.

 
Στις 06/05/2008
Βελόπουλος:  (........)
Δεν ξέρω αν το μάθατε, κύριε Υπουργέ, αλλά η Αστυνομία συνέλαβε ένα μεγάλο κι εξέχον στέλεχος της ελληνικής κοινωνίας πριν από λίγες μέρες για αρχαιοκαπηλία. Γιατί θάφτηκε το θέμα από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως; Γιατί για τον κ. Καρρά δεν λέχθηκε τίποτα; Γιατί δεν τόλμησε κανείς να μιλήσει για τον κ. Καρρά; Γιατί κανένα κανάλι δεν μίλησε γι’ αυτό το θέμα; Κι είναι μείζονος σημασίας. Γιατί είναι γνωστές οι πολύ αγαθές και αγαστές σχέσεις που έχει ο άνθρωπος αυτός με τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Όλα αυτά τα θέματα ακούγονται συνομωσιολογικά, αλλά ο πολίτης βλέπει ότι κάποιος που έχει δυο νομισματάκια μπαίνει φυλακή αμέσως, για δυο αγγειάκια μπαίνει φυλακή αμέσως, για μια επιτύμβια στήλη μπαίνει φυλακή και καλά του κάνουμε. Αυτός είχε ένα σωρό, δεκάδες αντικείμενα, αλλά ούτε καν συζητήθηκε το θέμα, ούτε καν παρουσιάστηκε. Άρα λοιπόν τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως είναι το προκάλυμμα, το κάλυμμα αυτής της δΔημοκρατίας, της τηλεοπτικής δικτατορίας δυστυχώς. Και το επαναλαμβάνω και το τονίζω εδώ μέσα. Αν κι είμαι μέλος αυτού του συστήματος, ευτυχώς ήμουν αιρετικός επί δεκαετίες, γι’ αυτό κι ήμουν και στο περιθώριο. Αλλά η ουσία είναι συγκεκριμένη.

Στις 13/01/2011 
εδώ είναι η εξαίρεση, καθώς τα χώνει άγρια στη Διαμαντοπούλου ο μακαρίτης πλέον βουλευτης του ΚΚΕ, Άγγελος Τζέκης



ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων): Θα παρακαλούσα λίγο παραπάνω σεβασμό, γιατί δεν ξέρετε για ποιο λόγο γίνεται η συζήτηση.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ: Και εσείς θα πρέπει να σέβεστε τον ομιλούντα και να σέβεστε τη διαδικασία. Ξέρετε, εδώ δεν είναι Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Εκεί μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Εδώ θα σέβεστε.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων): Δεν θα απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο. Εδώ είναι Κοινοβούλιο, δεν είναι το κόμμα σας. Έτσι να μιλάτε στους συντρόφους σας. ( εδώ ενοχλεῖται ἡ κοπρίτισσα)
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ: Και απευθύνομαι και στους άλλους δύο. Γιατί όταν ομιλεί Βουλευτής που εκπροσωπεί συγκεκριμένο κόμμα, οφείλετε και εσείς να είστε προσεκτικοί. Αυτό που σας είπα. Αυτή είναι η ασέβειά σας. Γελάτε όταν οι άλλοι είναι απλήρωτοι πέντε μήνες και πέρασαν τις γιορτές και την Πρωτοχρονιά χωρίς να έχουν στην τσέπη ούτε μια δραχμή. Ντροπή σας!
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων): Στο Κοινοβούλιο να έχετε τους τρόπους του Κοινοβουλίου. 


Στις 15/06/2001
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Τέταρτη και τελευταία είναι η με αριθμό 1044/13.6.2001 επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Γεωργίου Καρατζαφέρη προς τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικώς με δημοσιεύματα του Τύπου αναφερόμενα σε αναδιάταξη των συνόρων στα Βαλκάνια εις βάρος της χώρας μας.
Η επίκαιρη ερώτηση του κ. Καρατζαφέρη έχει ως εξής:
"Δημοσιεύματα εφημερίδων που θεωρούνται επίσημα κυβερνητικά όργανα των κυβερνήσεων του Βελιγραδίου και των Σκοπίων αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους ότι έχει ήδη αποφασισθεί στην Ουάσιγκτον από τις 28 Μαρτίου με πρωτεργάτη τον Χ. Κίσσιγκερ η αναδιάταξη των βαλκανικών συνόρων.
Με βάση τα δημοσιεύματα και ιδιαίτερα της σερβικής εφημερίδας "Glas Janvosti" της 7ης Ιουλίου κυρίαρχες και ωφελημένες χώρες στα Βαλκάνια αναδεικνύονται η Μεγάλη Αλβανία, η Μεγάλη Σερβία που έχει πλέον καταστεί πολιτικά "ελέγξιμη" ως και η Τουρκία στην οποία θα προσαρτηστεί τμήμα της Βουλγαρίας.
Δημοσιεύματα επίσης της 31ης Μαίου στο επίσημο όργανο των Σκοπίων "Nova Macedonya" αναφέρει ότι οποιαδήποτε απώλεια εδαφών στα δυτικά της χώρας τους εκ μέρους των Αλβανών θα αντικατασταθεί με ανταλλάγματα της Μακεδονίας του "Πιρίν" και του "Αιγαίου" δηλαδή περιοχές γύρω από την Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα και Αριδαία όπου ζουν "Εθνικοί Μακεδονικοί" πληθυσμοί.
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
Είναι ενήμερος για τα παιχνίδια που μεθοδεύονται στην περιοχή μας;
Ποιες είναι οι μέχρι στιγμής αντιδράσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης στα σενάρια σαλαμοποίησης των Βαλκανίων;
Είναι εν γνώσει του οι συζητήσεις που έγιναν φέτος στα πλαίσια της συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και πώς σκέπτεται να αντιδράσει το Υπουργείο Εξωτερικών;"
Πριν σας δώσω το λόγο, κύριε Υπουργέ, θέλω να ανακοινώσω στο Σώμα ότι παρακολούθησαν τη συνεδρίασή μας από τα δυτικά θεωρεία ο Κυβερνήτης της Καντόνα της Κίνας, ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα και πολλοί Βουλευτές.
Η Βουλή τους καλωσορίζει.
(Χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής)
 
(..................)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, η έκθεση ιδεών την οποία ακούσαμε πριν από λίγο από τον κύριο Υφυπουργό, θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλή σαν έκθεση της εβδόμης γυμνασίου. Μέχρι εκεί, κύριε Υπουργέ, αλλά εδώ μιλάμε για την Ελλάδα. Κάτι συμβαίνει εκεί.
Κατ' αρχήν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήρθε ο Υπουργός ο οποίος χειρίζεται τα θέματα. Ή ανυποψίαστοι είστε εκεί στο Υπουργείο ή πάσχετε από πολιτική και πνευματική σύγχυση ή εν πάση περιπτώσει έχετε ενδοτική ακράτεια. Δηλαδή δεν καταλαβαίνετε τίποτε απ' ό,τι γίνεται; Σας το είπε ο κ. Κοστούνιτσα.
Έγινε σύσκεψη στις 28 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, συζητήθηκε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, από την οποία αυτήν τη δεκαετία δεν υπάρχει χρονιά που να απουσιάζει Υπουργός δικός σας. Το γράφουν οι εφημερίδες, τα κομματικά όργανα, δηλαδή η "ΕΞΟΡΜΗΣΗ", και των Σκοπίων και της Γιουγκοσλαβίας. Εσείς δεν ακούτε τίποτε; Δεν βλέπετε τι μεθοδεύεται και τι γίνεται; Για ποια Ευρώπη μου λέτε και για ποιο ΝΑΤΟ; Είναι η ιστορία των Αμερικανών, αυτό το οποίο θέλουν να επιβάλουν οι Αμερικάνοι και εσείς αρνείσθε να αντιδράσετε και αυτό μας φοβίζει. Οι μαθητευόμενοι μάγοι του Υπουργείου Εξωτερικών. Για όνομα του Θεού!
Χθες ο UCEKA πήγε και έγραψε συνθήματα στα Ιωάννινα. Το ξέρετε; Και εσείς -γιατί να το αντιληφθείτε;- έχετε πάρει το Σώμα Στρατού και το έχετε πάει προς Ανατολάς. Δεν υπάρχει. Μόνο ο συνοριακός φρουρός αυτήν τη στιγμή θα αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε επέμβαση ή παρέμβαση των UCEKAδων.
Κύριε Υπουργέ, μέσα στο μήνα θα έχετε επεισόδιο πρόκλησης. Αυτά δεν τα αντιλαμβάνεσθε; Αυτά δεν τα βλέπετε; Δεν βλέπετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ τις επίσημες σελίδες της αλβανικής κυβέρνησης; Σ' αυτήν την πρόκληση δεν θα απαντήσουμε; Θα μείνει αναπάντητη; Πάνε για αλλοίωση των συνόρων. Το ζήσαμε αυτήν τη δεκαετία στη Σερβία, άλλαξαν τα σύνορα. Το είδατε. Τώρα, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, αλλάζουν στα Σκόπια.
Δεν φοβάσθε τον κίνδυνο; Το κόμμα το οποίο δημιουργήθηκε αυτήν τη στιγμή στην Έδεσσα από τη βουλγαρική παρακοινότητα δεν σας λέει τίποτα; Οι αλλαγές των επωνύμων Ελλήνων πολιτών σε κατάληξη -ωφ δεν σας λένε τίποτε; Το τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με τους τσάμηδες, δεν σας λέει τίποτε; Η τρομοκρατία που επιχειρείται στα χωριά της Βορείου Ηπείρου εν όψει των εκλογών δεν σας λέει τίποτε;
Δεν μπορεί να είσθε ανυποψίαστοι. Και αυτό το οποίο συγκινεί, δημιουργεί πρόβλημα, στενοχωρεί τον ελληνικό λαό, είναι για ποιο λόγο πράττετε αυτά τα οποία πράττετε. Τι σημαίνει; Είσαστε αυτοκέφαλη Κυβέρνηση ή ενεργείτε ως ενεργούμενο, ως μαριονέτα των Αμερικανών; Επιτέλους, κάποιος πρέπει να απολογηθεί γι' αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του ελληνικού λαού.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Σας παρακαλώ, κύριε Καρατζαφέρη, δεν χρειάζονται αυτές οι εκφράσεις. Μπορείτε να κάνετε την κριτική σας με άλλο τρόπο, ως προς τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς.
Ο κύριος Υπουργός έχει το λόγο.
 

Στις 27/05/2010
Πολατίδης:(...............)
Εγώ, κύριε Υφυπουργέ, δέχομαι το χαρακτηρισμό του λαϊκιστή διότι έχω ευθύνη απέναντι στο έθνος, σύμφωνα με το Σύνταγμα, και ευθύνη απέναντι σε αυτούς που με ψήφισαν. Ούτε ευθύνη έχω να συμμορφώνομαι με τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, ούτε με «στοές», ούτε με επιχειρηματικά συμφέροντα τύπου «SIEMENS». Εγώ δηλώνω λαϊκιστής και για αυτό θα ασχοληθώ με το νομό μου.

Επίσης μην ξεχνάμε πως οταν το 08 εγινε η συνοδος της Μπίλντεμπεργκ έγινε στην Αθήνα οι μόνοι που αντέδρασαν με πορείες και διαμαρτυρίες έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης ηταν η ΝΕ.Ο.Σ. ( Νεολαιά Ορθοδοξου Συναγερμου) και όσο και αν σας φανει παράξενο η ΚΝΕ.
Όσα ανέφερα παραπάνω ειναι μόνο ένα μικρό δείγμα και όσα μου εβγαλε η μηχανή αναζήτησης της σελίδας των πρακτικών της Βουλής με την λέξη "Μπίλντεμπεργκ' Δοκιμάστε να ψάξετε και εσείς και θα χορτάσετε ΛΑ.Ο.Σ. Αν για παραδειγμα γραψετε Morgan, θα βαρεθείτε να βλέπετε στα αποτελεσματά σας τον Βελόπουλο

1 σχόλιο:

e-ego είπε...

Μπράβο φίλε, πολύ καλή δουλειά.