Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Πολλοί λένε, αντε πάμε «γαμώ την τουρκία» «μία τους έχουμε τους πουστηδες τους Τούρκους» καί άλλα πολλά. Πολλοί επίσης θεωρούν ευκολη υπόθεση μια ενδεχόμενη επίθεση στη Τουρκία εκ μέρους της Ελλάδος. Πιστεύουν οτι αν επεθυμήσει η Ελλάδα να εισβάλει μέσα στη Τουρκία, την έχει γκρεμίσει σαν χάρτινο πυργο μέσα σε μία μέρα. Αυτό ομως δε μπορώ να το διαψευσω. Όταν πολεμάνε οι Έλληνες, όλοι τους τρέμουν. Πολύ πιθανόν λοιπόν σε μία ενδεχόμενη επιθεση κατά των Τουρκων, να τους ξεπαστρέψουμε νωρίτερα από την ώρα τους. Ο τρισμέγιστος Ευριπίδης, αναφέρει οτι ειναι φυσιολογικό οι Έλληνες να Κυριεύουν τους Βαρβάρους.Πολύ σωστά ως εδώ. Τι γίνεται όμως όταν ένας λαός δεν απόλυτα βάρβαρος; Διότι οι Τουρκοι δεν είναι ένα ομοιογενές έθνος. Το 1/3 της Τουρκίας είναι Έλληνες (βλέπε ταυτοχρονα και την εγκυκλοπαίδεια ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΑΚΟ). Κάποιοι θα αναρωτηθούν πως γίνεται το 1/3 της Τουρκίας να ειναι έλληνες, δηλαδή ενας αριθμός κοντά στα 25.000.000. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην περιοχή της Τουρκίας ζούσαν ανέκαθεν Έλληνες, οι οποίοι από το 12ο αιώνα και μετά άρχισαν να εξισλαμίζονται μετά βίας. Επιπλέον μην ξεχνάμε και τους μαζικούς εξισλαμισμούς και εκτουρκισμους κατά τον 20ο αιώνα. Κάποιοι από αυτούς βέβαια δεν αλλαξοπίστησαν και παρέμειναν χριστιανοί, οι λεγόμενοι κρυπτοχριστιανοί. Ανατρέχοντας πιο πίσω στην ιστορία, θα δούμε, ότι οι Έλληνες επέστησαν και κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας να τουρκέψουν με το γνωστό τάγμα των γενίτσαρων. Δηλαδή οι εκάστοτε Τούρκοι ηγεμόνες έπαιρναν νεαρά παιδιά και τα ποτιζαν με ιδέες κατά της Ελλάδος. Κάτι αντίστοιχο σαν αυτό που έκανε ο Χίτλερ. Βλέπετε όλοι οι βαρβαροι έχουν ομοιότητες μεταξύ τους. Παράλληλα με το τάγμα των γενιτσαρων, είχαμε και το παιδομάζωμα. Μία βασανιστική για τους Έλληνες μέθοδος εκτουρκισμού που ειχε  κατατρομάξει όλο τον υπο οθωμανικη κατοχη ελληνικό λαό. Γονείς έβλεπαν τα παιδιά τους να τουρκεύουν και στη συνέχεια να στρεφονται εναντίον τους.Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι τουρκοι .Ομως μπορεί  πνευματικά να άλλαζαν πίστη αυτά τα νεαρά παιδιά, φυλετικά παρέμειναν  όμως Έλληνες. Αυτά τα παιδιά στην συνέχεια, έγιναν Τουρκοι πολίτες.
Έτσι λοιπόν με αυτό τους τροπους, οι ίδιοι οι τουρκοι συντελεσαν να παραμείνει ζωντανό το ελληνικό στοιχείο στην σημερινή Τουρκία. Πρόσφατα, απεδείχθη οτι και ο ΕΝΤΟΡΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ειναι Έλληνας! όσο και να πολεμάνε κάποιοι τον Έλληνα, αυτός είτε με τον έναν ειτε με τον αλλο τρόπο ζει αναμεσά μας.
Δείτε εδώ http://www.liako.gr/news/home/35264--qq-video.html
ετσι με όλα αυτά που μόλις ειδαμε, πόση ευκολη ειναι η επίθεση στην Τουρκία; Καθόλου. Ποιος μπορεί να σκοτώσει τον αδερφό του;  Αυτό που καλούμαστε ως Έλληνες να κάνουμε, ειναι να θυμίσουμε σε όλους αυτους τους Έλληνες, τις ριζες τους. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, ΕΛΛΑΔΑ θα μυρίσεις.
Και αυτη η υπενθυμιση θα γίνει πολύ συντομα, αν δεχθούμε όσα λένε οι προφητείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: