Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΟΝΤΩΝ ΜΠΛΕ

Άκουγα νωριτερα τις δηλώσεις του Μπέου εκ των οποίων ενοχλήθηκαν κάποια παπαγαλάκια δημοσιογραφίσκοι,επειδή ο Μπέος  τους αποκάλεσε και αυτός έτσι με την σειρά του.
Ο Μπέος εν ολίγοις είπε πως η υπόθεση με τα στημένα δεν βγήκε τωρα τυχαία καθώς ο κόσμος επρεπε να αποχαυνωθεί με το ποδόσφαιρο  και να μην ασχοληθεί με τα νέα μέτρα. Ειπε ακριβώς δηλαδή την αλήθεια.
Από την άλλη μου άρεσε και η δήλωση του βλάκα του Τζέφρυ, ο οποίος είπε «χαιρετίζουμε αυτη την προσπάθεια της ελληνικής δικαιοσύνης, για την εξυγνίαση του ποδοσφαίρου»
"Χέσε μας ρε ΓΑΠ"
Θες εξυγνίαση του ποδοσφαίρου;
Ξεκίνα από τότε που έγινε το ποδόσφαιρο επαγγελματικό και ακόμα παραπίσω.
Αφαίρεσε πρωταθλήματα από ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΒΑΖΕΛΟ,ΑΕΚ ακόμα και ΠΑΟΚ και ΛΑΡΙΣΑ .
Αφού τα κάνεις αυτά, μπορείς να συνεχίσεις και σε συλλήψεις....
Επειδή αυτό το σενάριο ενδέχεται να συμβεί ούτε στα πιο τρελά , όνειρα ΚΟΦΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ
 Και για να τελειώνουμε....
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Ούτε η ΚΑΒΑΛΑ θα πέσει, ούτε θα αφαιρεθεί το πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ , ούτε θα μείνει ο Βόλος εκτός ευρώπης...
Απλά θα τους τα κάνετε τα 3 2.
και μετά από λίγο, αφού καλά-καλά ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο , όλοι θα ξεχάσουμε αυτη την υπόθεση και θα συνεχίσουμε κανονικά την γνωστή ρουτίνα των ανθωποειδών.
Σημειωτέτον, ο Βόλος στις 15 ιουλίου παίζει ευρώπη....
Και αν έπρεπε να αποκλειστει από την ΕΥΡΩΠΗ, η απόφαση έπρεπε να είχε βγει ήδη...
Δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς και να μην πιστευει πως όλα αυτά είναι καπνός, χωρίς φωτιά...
Όσο για τα στοιχήματα και τα πονταρισματα, στα οποία εμπλέκεται και ο αμυντικός του ΟΣΦΠ Αβράαμ και ο κάθε αβρααμ έχω να απαντήσω το εξής:
«Αφού δεν ποντάρει υπέρ της ομάδας του, που βρίσκεται το κακό; Δηλαδή ειναι κακό να παίζουμε και στοίχημα; Τι άλλο θα ακούσουμε;»
Και στο κάτω-κάτω, αν εισαι Τζεφρυ οντως πατριώτης όπως θες να αυτοαποκαλεισαι βάλε τον Μπέο , υπουργό οικονομικών να δεις πως καλυπτεται το εξωτερικό χρέος...

1 σχόλιο:

Mona Trixa είπε...

α.H δήλωση του Μπέου, όπως την διατύπωσε, δεν είναι έμμεση αλλά σαφής ομολογία; Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, και αυτό ισχύει για όλη την υπόθεση.

β.Δεν έχει νόημα να ερευνήσουν τόσο πίσω μιας και ο χρόνος παραγραφής για δωροδοκίες, στησίματα κλπ είναι τρία έτη. Απλά θα κατέληγε αντίστοιχα με τα εξεταστικά/προανακριτικά θέατρα, που έβγαλαν πορίσματα όσον αφορά το........ηθικό σκέλος.

γ.Όσον αφορά τον κο Αβραάμ δεν ξέρω αν πόνταρε σε αγώνα της ομάδας του (πως θα μπορούσε να εξακριβωθεί αυτό;; ), αλλά όπως και να'ναι το να παίξει στοίχημα Έλληνας ή διεθνής ποδοσφαιριστής συνιστά πρώτης τάξεως ασυμβίβαστο. Δεν είναι αυτονόητοι οι λόγοι;

Δεν είναι ασφαλώς πρόθεσή μου να υπερασπιστώ την κυβέρνηση πάνω σε αυτό και σαφώς το timing κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Απλώς ήθελα να επισημάνω πως τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο : η αλήθεια κατά κανόνα παίζει με κάποια από τις άπειρες διαβαθμίσεις του γκρι.

Χάρηκα πολύ τα πολυτονικά σας κείμενα, ελπίζω να μην τα εγκαταλείψετε :)