Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ 10Η ΦΟΡΑ

 Είναι απίστευτο αυτό που μου συνέβη. Μου διέγραψαν το προφίλ στο facebook για 10η φορά. Ποια η αιτία; Δυστυχως μονο σε αυτούς ειναι γνωστη και το μονο που μπορουμε να κάνουμε ειναι απλά να υποθέσουμε.
Για να σου διαγράφουν για 10η φορά το προφίλ δεν ειναι απλή υπόθεση και κάποιος ειδικότερος λόγος υπάρχει πίσω από αυτο.
Εγώ , σαν φωτεινός νους το nickname μου ή και Θόδωρας όπως με βάπτισε ο παπάς, πρεσβεύω και υποστηρίζομαι ιδέες και πράγματα που σε κάποιους δεν αρέσουν. Αυτά όπως βλέπετε τα δημοσιευω μέσα από το blog μου,μέσα απο το youtube, γραφω σε ένα σωρό forum αλλά προπάντως εκμεταλεύομαι την αμεσότητα που προσφέρουν τα κοινωνικά δικτυα. Βέβαια, για να μην με πειτε καναπεδάκια (άλλωστε δεν έχετε και στοιχεία) σας αναφέρω και αν θέλετε με πιστευετε πως ειμαι εθνικιστής καιόχι εθνιστής.
Λοιπόν αδέρφια, μέσα από αυτη την συντομη ανάρτηση θέλω να σας ζητήσω να με βοηθησετε να επανακτησω το προφίλ μου στο facebook δειχνοντας την αγαπη σας.
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001196086191

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Μου φαίνεται περίεργο που σε εσβησαν. Τόσοι και τόσοι είναι εκεί μέσα που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να προκαλούν είτε χριστιανούς είτε πατριώτες με το να λένε χυδαία λόγια εναντίον του Χριστού και να καίνε ελληνικές σημαίες, και δεν τους σβήνουν!
Μη μασάς, εξάλλου το facebook δεν είναι... παράδεισος και δεν το διοικούν άγγελοι!

Υ.Σ.
Καλό θα ήταν να μην λες πως είσαι εθνικιστής. Η σωστή λέξη είναι πατριώτης.