Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα για τους μετανάστες. Για έλληνες πότε;




Διαβασα στο zougla.gr τα εξής:
Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην Πάτρα, έδωσαν ραντεβού σήμερα το πρωί μέλη της κίνησης για τα δικαιώματα των μεταναστών, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούχα.
Η ανταπόκριση από τους Πατρινούς ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες. 
Να και η αφίσσα τους:


















Δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα ιδιαίτερο. Καθώς σε όλους μας είναι γνωστό ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά. Αναγκέφαλοι αριστεροί δια μέσω των  αντιρατσιστικών  τους οργανώεσεων μαζεύουν με διάφορους τρόπους (νομιμους και μη) τρόφιμα και ενδυματα για τους καημένους και άπορους μετανάστες. Για τους Έλληνες τίποτα; Αυτά αγαπητοί μου βλέπω και γι΄αυτό εξοργίζομαι . Εξοργίζομαι αφενός μεν γιατί κάτι τέτοια άτομα που κάνουν τέτοιες ενέργειες δείχνουν πως δεν έχουν καθόλου μυαλό και θλίβομαι που έχω τοσο ηλιθιο κοσμο στην πατρίδα μου και αφετέρου διότι ενθαρύνουν και άλλους μετανάστες να επισκεφτούν τη χώρα μας. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μαζέψω χρήματα και τροφιμα για κάποιον άλλοδαπό. Για συνελληνά μου,  πολύ ευχαρίστως.

5 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Το πράγμα είναι απλό. Όσοι Έλληνες χρειάζονται βοήθεια δεν έχουν παρά να κάνουν 3 πράγματα:
1. Να προσποιηθούν τους... αλλοδαπούς!
2. Να πασαλειφτούν με... φούμο για να μοιάζουν με λαθρομετανάστες.
3. Να μιλούν σπαστά τα ελληνικά.
Ε, έτσι ίσως απολάυσουν πράγματα που η Ελληνική ιθαγένεια τους το στερεί!!!

Αυτή είναι όχι μόνο κατάντια αλλά ξεφτίλα ολκής! Και όσοι Έλληνες κόπτονται περί δικαιωμάτων μόνον των λαθρομεταναστών, προφανώς είναι προδότες. Αν και η εθνική προδοσία κατάντησε... αρετή τώρα τελευταία!

Ἀχιλλεῦς είπε...

όπως είχε πει παλαιότερα και ο άδωνις μεταξυ σοβαρού και αστείου συμφέρει ο Έλληνας στα νοσοκομεία να προσποιείται τον Αφγανό ή τον πακιστανό

Suspect είπε...

Τι ειναι αυτα που γραφεις θεε μου...

η καλοσυνη και η φιλεσπλαχνια εχει εθνικοτητα;

σε υποχρεωσε κανενας να προσφερεις στους αλλοδαπους;

σε εμποδισε κανενας να προσφερεις στους ελληνες;

Δηλαδη τον ιερεα του Αγ. Παντελεημονα που προσφερει φαγητο στους μεταναστες πρεπει να τον καψουμε ζωντανο;

Φιλε Θοδωρη, η τελευταια φορα που μπηκα στη σελιδα σου ηταν τοτε που εγραφες για το οτι ο σταυρος πρεπει να ξυλινος και οχι ασημενιος γιατι ειναι του ..σατανα!

Μπηκα και τωρα ανταποδιδοντας τη δικη σου επισκεψη αλλα ειναι οριστικα και η τελευταια μου φορα. Δεν ξαναμπαινω εδω μεσα.

Εχεις παρει εναν επικινδυνο δρομο και παρασυρεσαι σε διαφορες δοξασιες. Βεβαια, υπευθυνος για την πορεια σου εισαι εσυ και οι γονεις σου. Οχι εγω.

Καλη τυχη...

Ἀχιλλεῦς είπε...

Όταν βλέπω συνελληνές μου να ψωμολυσάνε και από την αλλη πλευρά επίσης συνελληνές μου να ταίζουν τους αλλοδαπούς (οι οποίοι, οι περισσότεροι έχουνε να φάνε και δεν στερούνται τιποτα απολύτως) τότε ναι, για μένα η φιλευσπλάχνία έχει εθνικότητα.Ίσως και να ναι λάθος. Δεν συνάδουν αυτά απόλυτα και με τη χριστιανική πίστη, αλλά ποτέ δεν είπα ότι ειμαι ο τελειος άνθρωπος. Blog ελευθερης γνωμης είναι εδώ πέρα και μπορώ να γραφω ό,τι θέλω αρκει να μην συκοφαντώ κανέναν.

Όσο για τα τελευταία. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπείς εδώ μέσα. Όπως και δεν υποχρεωνεται γενικώς κανένας . Όποιος γουστάρει διάβαζει φωτεινό νου, αλλιώς υπάρχει και το indymedia. Όσο για το μπαλάκι των ευθυνών της πορείας μου δεν νομίζω να σαι όρισε κανείς να το ρίξεις σε κάποιον. Ούτε βεβαια, σε κατηγόρησε κανείς ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ της δικιάς μου πορείας. Εγώ από την πλευρά μου, ξέρω πως είμαι ένα 17χρονο παλικάρι και αγαπάω την πατρίδα μου και το Χριστό. Έχω δώσει όρκο να μην απαρνηθώ τίποτα από τα δύο. Για μένα η Ελλάδα μαζί με τον Χριστό είναι πάνω απ΄όλα. Σε κάθε μου κίνηση σκέφτομαι να μην προσβάλω τίποτα από τα δύο.Ελπίζω, βέβαια να τα καταφέρνω

R3C STUDIOS είπε...

Suspect!!!! eisai teleiws ektos thematos!!!! einai san na peinaei i oikogeneia sou kai na dineis trofi sto geitona!!!!

eipame kalosunh kalosunh alla mexri enos oriou!!!!

kalhmera! :)