Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Το ρομπότ του Σέξ

Δεν πρόκειται για μια απλή πλαστική κουκλα σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα σεξ shop, αλλά πρόκειται για μια κουκλα με τεχνητ'η νοημουσύνη ή οποία θα ικανοποιεί σεξουαλικά το ανδρικό κοινό.
«ναι, μεν, δεν μπορεί να σκουπίσει ή να μαγειρέψει αλλά είναι κανονική σύντροφος. Σε ακούει. Mιλάει. Aισθάνεται το άγγιγμά σου. Kοιμάται!» δήλωσε ο δημιουργός της.
 Δείτε τι κάνουν οι σατανιστές. Θέλουν να διαλύσουν τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.
Είχαμε γεμίσει μέχρι στιγμής με πουστηδες, αμφισεξουαλικούς,λεσβίες, ναρκομανείς και τώρα με την ανακάλυψη των ρομπότ των sex ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Φωτιά θα ρίξει ο Θεός και θα μας κάψει!!!
Και από την άλλη, να ξέρετε πως θα κλείσουν και τα μπουρδέλα και θα μείνουν άνεργες και οι πουτάνες. Γιατί από τη στιγμή που θα  θέλει κάποιος να ξεχαρβαλωθεί γιατί να βάλει το πουλί του μέσα σε ένα σημείο που δε ξέρει τι μικροβια έχει αντί να προτιμήσει να το βάλει μέσα στο ψευτικό αιδοίο της πλαστικής κουκλας, στην οποία θα μπαινοβγαίνει μόνο αυτός.
Είδατε , πως σκέφεται η παγκοσμιοποίηση τους απελπισμένους

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Η κούκλα έχει και... τα θετικά της!

α. Δεν ζητάει να την βγάζεις βόλτες.
β. Δεν ζητάει δώρα!
γ. Δεν σου τα φοράει
ε. Και δεν συνοδεύεται από τη... μάνα της!
ζ. Θα κλείσουν επιτέλους οι οίκοι ανοχής και θα εξαλειφθεί το αμάρτημα της πορνείας.

Πέραν βέβαια της πλάκας, ο αυνανισμός είναι εδώ και πάμπολα χρόνια καλή πηγή εσόδων. Και αντί να υπάρξει ενημέρωση για το τι είναι και ποιά είναι τα όριά του, τον διεγείρουν ακόμη περισσότερο οι εταιρείες με σκοπό το κέρδος. Απορώ πως οι δήθες ανθρωπιστικές οργανώσεις δεν διαμαρτυρήθηκαν για αυτόν τον ευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.