Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Παρατηρήσεις για τα σημερινά γεγονότα



Πολύς ντόρος έγινε σήμερα για τα δυο γεγονότα που συνέβησαν στη θεσσαλονίκη, αφ΄ ενός την επίθεση των φορτηγατζήδων εναντίον του κυρίου Μίχαλου αφ' ετέρου τον εκσφενδονισμό του παπουτσιού από έναν αγανακτισμένο πολίτη στον πρωθυπουργό της χώρας.Εμείς ας σταθούμε στο δεύτερο.
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ όπου οι δημοσιογρλαφοι του σταθμού σχολίαζαν τα προαναφερθέντα γεγονότα. Τόσο ο κ. Χατζηνικολάου όσο και η κυρία Μακρή τόνιζαν επανειλημμένα ότι το παπούτσι πετάχτηκε απο μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης που έχει στόχο την κατάργηση των δημοκρατικών θεσμών και απειλεί την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας. Δεν δίστασαν μάλιστα να τον χαρακτηρίσουν περιθωριακό χωρίς όμως να γνωρίζουν  την οργάνωση από την οποία προέρχεται.Όποιον πολίτη όμως και να ρωτήσουν θα διαπίστωναν ότι κυριαρχεί η ίδια και μεγαλύτερη οργή απέναντι στους πολιτικούς
που μέσω του μνημονίου υπέγραψαν το θάνατο της Ελλάδας.
Ο συγκεκριμένος κύριος ,λοιπόν, ανήκει στο πατριωτικό μέτωπο, οργάνωση η οποία βασίζεται στα αγνά ιδανικά της φυλής μας. Δεν είναι περιθωριακή οργάνωση ούτε έχει σχέση με τη χρυσή αυγή ή άλλες ακροδεξιές ομάδες. Δυστυχώς όμως στην ελληνική κοινωνία δεν έχουμε καταλάβει την ουσιώδη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον πατριωτισμό και στον ακραίο εθνικισμό. Για αυτό άλλωστε οδηγούμαστε σε τέτοιες συγχύσεις.
Ψάλλουμε τον εθνικό μας ύμνο και αμέσως μας πετούν τη ρετσινιά του φασίστα.Υποστηρίζουμε ότι πρέπει να υπάρχει έλεγχος στην εισροή μεταναστών στη χώρα μας και να τεθεί ποσόστωση ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία και μας αποκαλούνε ακροδεξιούς. Μαθαίνουμε την ελληνική ιστορία και τη διδάσκουμε στις νέες γενιές και αμέσως πέφτουν βροχή οι χαρακτηρισμοί από τους αριστερίζοντες και τους δήθεν προοδευτικούς.Μιλούμε για τις αλύτρωτες πατρίδες και μας αποκαλούν ρομαντικούς.
Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι εκτοξεύοντας προπηλακισμούς δεν πετυχαίνουν απολύτως τίποτα, ίσα-ίσα αποδεικνύουν πως δεν έχουν επιχειρήματα για να αντιμετωπίσουν τις απόψεις του αγνού πατριώτη.Και πέραν αυτού άθελά τους γίνονται όργανα της Νέα Εποχής που αποσκοπεί στην διάλυση των εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους που θα αποτελείται από πολίτες πιόνια στα χέρια των μεγάλων, χωρίς φωνές αντίδρασης, δίχως επαναστατικότητα αλλά με συμπεριφορά παθητική απέναντι στα  γεγονότα που θα συμβαίνουν γύρω τους.
Εμείς επομένως οφείλουμε να αψηφούμε καθένα που προσπαθεί με ειρωνεία να αντιμετωπίζει τις ιδέες μας και ακλόνητοι να προασπίζουμε τα ιδανικά της πατρίδας μας που έχει τόσο ένδοξη ιστορία την οποία καλούμαστε να συνεζίσουμε και στο μέλλον.

3 σχόλια:

Elias P. είπε...

Θοδωρε καλημέρα. Με την ανάρτησή σου αυτή περιέγραψες άψογα τον ΦΑΣΙΣΜΟ που κυριαρχεί σήμερα στην κοινωνία και πηγάζει κυρίως από τα ΜΜΕ, τα οποία φυσικά ειναι όργανα του καθεστώτος.

Ἀχιλλεῦς είπε...

To πατριωτικό μέτωπο , αν δε κανω λάθος ανήκει στον Παπαθεμελή, τον οποίο παπαθεμελή είχε κατεβάσει ο Καραμανλης για να χτυπησει τον Καρατζαφερη στις προηγουμενες εκλογές.
Η λυση ειναι να ενωθουν όλα τα πατριωτικά μετωπα και κινηματα και να εναντιωθουμε ενάντια στο πολιτικό τους συστημα, αφυπνιζοντας στη συνέχεια και τους υπόλοιπους πολίτες, τους μη πατριώτες

Ἀχιλλεῦς είπε...

φίλε eliasp επί παρενθέσεως αυτη την συνάρτηση δεν την εγραψα εγώ, αλλά ο φίλτατος Συνοδοίπορος ,ο οποίος είναι και αυτός συντάκτης του blog