Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcmQkTGENnzG2YSyn-0DucT1U-Pmfk2pSEFuIaIBvRYBoYKkgy3RrQseg5P9jKOFR0Q5pakp2KjJl1Na2VgP5LB_vB87A8iHOMN57zIjAdC6IIE42MFU9UZzgAI3U0-4-RTVlVmu4aCkvy/s400/anarchy.gifΑς εξετάσουμε στο παρόν κείμενο την θεωρία της αναρχίας για να δουμε ποιοι ακριβως είναι οι αναρχικοί . Η αναρχία ξεκίνησε οπως γνωρίζουμε όλοι από την τότε Ρωσική επανάσταση όταν ο   Κροπότκιν μαζι με κάποιους άλλους ομοιδεάτες του θεωρήθησαν «αποστάτες» από τους υπόλοιπους κομουνιστές διότι δεν ηθελαν να έχουν καμία σχέση μαζί τους λόγω εγκλημάτων που διέπραταν οι δευτεροι εις βάρος του απλου ρωσικου λαού. Το δόγμα των αναρχικών στηρίζοταν στην άρνηση του δικού μας τρίπτυχου «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ενώ είχε και πολλές ομοιότητες με αυτό του Χριστιανισμού, αν και οι ιδιοι δήλωνουν άθεοι. Ένα παραδειγμα, για να γινω περισσότερο αντιληπτός είναι όπως είχα αναφέρει και σε μια αλλη μου σχετική αναρτηση, οι αναρχικοι ξεκίνησαν με δογμα «Μη κάνεις αυτό που δε θες να σου κάνουν». Το ίδιο είχε πει και ο Χριστός καθως και οι αρχαίοι Έλληνες. Κακά τα ψέματα , αυτή ειναι η αλήθεια.

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους αναρχικούς, καθως πλέον δεν υπάρχουν τέτοιου ειδους αναρχικοι αλλά χουλιγκανς. Δεν θα επεκταθω σε αυτο το θέμα όμως, καθως το έχω ηδη αναπτυξει εδώ. Στην παρουσα φάση ομιλουμε για δύο αντιθετες ιδεολογίες. Αυτά τα ατομα, οι υποτιθέμενοι αναρχικοί έχουν την αναρχία ως ιδεολογία αλλά κάθε τους πράξη βασιζεται στο χουλιγκανισμό.

Εκτός από το χουλιγκανισμό οι αναρχικοί , ένα άλλο στοιχείο που τους χαρακτηρίζεί είναι η ρουφιανιά και η πουστιά.
Να σημειωσω πως εδω θα μιλουμε για αναρχικούς από τον ελλαδικό χώρο, ως απλό παράδειγμα για να γίνω περισσότερο κατανόητος.
Παρατηρείται λοιπόν,  πως οταν αποκαλέσεις έναν αναρχικό  «ανθέλληνα» θα τον αποδεχθεί πολύ ευχαρίστως τον όρο. Αν εγω ημουν αναρχικός αυτό τον ορο δεν θα τον αποδεχόμουν. Γιατί πως θα γινόταν να ήμουν ανθέλληνας κατ΄εμέ όταν γαιδουροφώναζα κάτω οι πατρίδες; Δηλαδή , θέλω να σας πω πως ένας αναρχικός ενώ φωνάζει «κάτω οι πατρίδες», θα έπρεπε να το τηρεί κιόλας αυτό. Αλλά στην ουσία ένας αναρχικός, όταν φωνάζει το παραπάνω σύνθημα, αυτό που εφαρμόζει είναι «κάτω η δικιά μου πατρίδα», στη προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα. Επιπρόσθετα, ενώ οι αναρχικοί δηλώνουν αντιθετοι με τους εθνικιστές , στην ουσία είναι αντίθετοι μόνο με τους Έλληνες εθνικιστές. Δεν ειδα ποτέ κανέναν αναρχικό ουτε να αντιδράει με αλβανους εθνικιστές ουτε με γκρίζους λυκους.
Οι δηθεν αναρχικοί καθώς φωνάζουν «κάτω οι πατρίδες», καινε πολλές φορές και τις σημαίες όλων των πατριδων, όπως δηλώνουν οι ίδιοι. Το πιστεύετε; Εγω πάντως ΟΧΙ. Γιατί δεν ειδα ποτέ κανέναν αναρχικό να καίει σημαια από αλλη χωρα πλην της Ελλάδος.
Βέβαια, αν για παράδειγμα εκαιγαν την σημαία της Αλβανίας μπορεί να τις έτρωγαν κιόλας από τους Αλβανούς γιατί οι Αλβανοι δεν είναι μαλάκες σαν εμάς που ανεχόμαστε τον κάθε ποταπό και ξεφτύλα να καιει και να κομματιάζει την ιερή μας σημαία.
Στο ερώτημα
Πόσο αντιρατσιστές είναι οι αναρχικοί;
Εδώ απλά κάποιες σκέψεις θα κάνω και θα σας αφησω να βγαλετε εσεις δικά σας συμπεράσματα.
«Μέσα οι ξένοι», φωνάζουν οι αναρχικοί. Αφού τους θέλουν μέσα στη χώρα μας, γιατί δεν παιρνουν και κανέναν σπίτι τους να τον φιλοξενήσουν; Μήπως κάποιοι απ΄αυτούς αηδιάζουν περισσότερο απ΄οσο οι υπόλοιποι Έλληνες με τους ξένους μετανάστες;
 Παραταύτα, οι αναρχικοί στην ουσία εκμεταλευονται τους μετανάστες όταν τους ανοιγουν τις πορτες για να εισέρθουν μέσα στη πατρίδα μας όπως θα αποδείξουμε παρακάτω....
Εδώ θα εξετάσουμε την θέση ενός κανονικού εθνικιστή ,χωρίς αριστεριστικες νεοταξικές παρεμβολές επί του θέματος, για τους ξένους. Εμείς σαν εθνικιστές, λέμε ένα πράγμα. «Ο Καθένας στην δικιά του χώρα και σεβασμό στη κάθε φυλή οταν σέβεται και αυτή τη δική σου.»
Που σημαίνει.
«Κάτσε στην χωρα σου Αφγανέ , Πακιστανέ και βοηθησέ την να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί. Αλλά αγωνίσου γι΄αυτην και μην φορτωνεις με την παρουσία σου άλλες χώρες όπως η Ελλάδα»
Εβλεπα επίσης πριν κανένα-δυο μηνες σε εκπομπή του Mega μια Σομαλέζα, την οποία την ειχαν καλέσει για να πει την αποψή της για το «μεταναστευτικό». Συμπληρωματικά , αυτή η κοπέλα είχε σπουδάσει στη χώρα μας και επεθυμουσε να ζησει στη πατρίδα μας για το υπόλοιπο της ζωής της.
Έχω να πω πάνω σε αυτό:
«Ωραία κοπελιά, σπουδασες, μορφωθηκες, είδες πως ειναι η Ζωή στην Ελλάδα; Τράβα στη χώρα σου να μεταδόσεις αυτά που έμαθες»
Ο ρόλος των εθνων και των πατρίδων ειναι απολυτως απαραίτητος γιατί μέσα από αυτόν δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χωρα να αναπτύξει τον πολιτισμό της. Για την ανάπτυξη του πολιτισμου απαραίτητη προυπόθεση είναι η υπαρξη των εθνών, ώστε οι ανθρωποι μέσα από αυτά να οργανώνονται, να εξελίσσονται και να προοδεύουν.
Επομένως όταν γινονται μεταναστευσεις , καταλύονται τα εθνη, με αποτέλεσμα την μηδαμινη ανάπτυξη του πολιτισμού παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, όταν κάποιος ξένος ζει στην Ελλάδα, ζεί κάτω από το όριο της φτωχιας και προσπαθεί να επιβιώσει με άλλους άνομους και εγκληματικούς τρόπους. Βλέπουμε πολλές φορές να έχουμε και συγκρουση μεταξύ συμμορίων  από διάφορες φυλες και να μετρουμε και θυματα. Πόσους ξένους ειδαμε τεμαχισμένους στα σκουπίδια τις τελευταίες μέρες;
Οπότε ας ξυπνήσουν οι αναρχικοί και να καταλάβουν πως δεν συμφέρει ουτε εμάς ,τους ντοπιους να εισέρχονται οι ξένοι στη χώρα μας ουτε τους ίδιους του ξένους , καθώς μαζί με το δικό μας πολιτισμό αλλοιώνεται και ο δικός τους.
Ας εξετάσουμε τωρα το θέμα της Βίας.........
Εδώ τι να πρωτοπουμε γι΄αυτο το θέμα... Μικροκαταστήματα καμμένα, Αμάξια καμμένα, Νεκροί κ.ο.κ.΄ύστερα από κάθε πορεία αναρχικών
 Γενικό Συμπέρασμα:
Αναρχία σημαίνει βία και όχι πρόδρομος για έναν ειρηνικό κοσμο χωρίς πολέμους και αυτοκαταστροφές. Αν και πολλοί αναρχικοί ισχυρίζονται πως τα επεισόδια στις ειρηνικές τους πορείες τα προξενούν κάποιοι επιτήδειοι κάφροι για να αμαυρώσουν αυτές τις ειρηνικές του πορείες. Ωραία λοιπόν, συμφωνώ μαζί τους. Οι χουλιγκανς που διαπράτουν τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χόρο. Εγώ απλά θα ρωτησω κάτι για να μου απαντησει οποιοσδήποτε και θα προχωρησω στο παρακάτω θέμα. « Γιατί, λοιπον, οι αναρχικοί επιτρέπουν σε αυτούς τους εγκληματίες να τους αμαυρώνουν τις ειρηνικές του διαμαρτυρίες; Μήπως είναι συνένοχοι και αυτοί;»
Τέλος ας εισέρθουμε πιο βαθιά στο θέμα της αναρχίας...
  Σε οποιαδήποτε πολη της Ελλάδος κάποιος θα δει, την πολή να ειναι βεβηλωμένη όχι μόνο από συνθηματα σε τοιχους από αναρχικούς βαμμένα με σπρέη αλλά και χιλιάδες αφίσες . Παράλληλα ,ανά κάθε τρεις και λίγο έχουν διάφορες προβολές ντοκιμαντέρ, ενημερωσεις, συναυλίες κτλ.  «Πού λοιπόν βρίσκουν τόσα φραγκα για να υλοποιήσουν όλα τα παραπάνω; Μηπως χρηματοδοτουνται από κάπου και δε το γνωρίζουν και οι ίδιοι; ή εν'ω το γνωριζουν προσπαθουν να το αρνηθουν;» "Όσοι αναρχικοί διαβάζετε αυτό το άρθρο δώστε τους χαιρετισμούς μου στον Paulsen και στον George Soros.  Μη μου πείτε πως όμως δε ξέρετε ποιοι ειναι αυτοί. Γιατί θα είναι άδικο εφ΄οσον αυτοί σας γνωρίζουν". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και την συνεντευξη του Νίκολα Κουρδαντά, πρωην αναρχικού, εδώ
Και το σημαντικότερο όλων..... πόσο κατά της παγκοσμιοποίησης είναι οι αναρχικοί;
Καθόλου.
Τι είπαμε παραπάνω για τους αναρχικούς; ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.....
Τί ακριβως πρεσβευειε η παγκοσμιοποίηση; Ακριβώς τα ίδια.
Αλλά τόσο κοκορόμυαλοι είναι οι αναρχικοί που νομίζουν πως αντιτάσσονται στην παγκοσμιοποιήση. Γιατί δεν πάνε τοτε να διαμαρτυρηθουν 'εξω από την πρεσβεία του Ισραήλ; Και να θέλουν κάποιοι από αυτούς να πάνε να διαμαρτυρηθουν, τα μεγαλύτερα κεφάλια  από  αυτούς δε τους το επιτρέπουν.
Αυτά τα λίγα.................

5 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

το οτι υπαρχει συγχυση ιδεων αξιων σε ολα τα επιπεδα ειναι γνωστον
δεν ειμαι αναρχικος ειμαι αναρχοαυτονομος
και καταλαβαινεις την εννοια
οπως ειμαι αντιθετος στους κουρεμενους μαχαιροβγαλτες πισω απο τα ματ να τους περιθαλπουν ετσι ειμαι αντιθετος με μεριδα αναρχικων που μονο ως αστειο ονομαζονται αναρχικοι που βεβηλωνουν τα πανεπιστημια φερνοντας μεσα σκυλια γραφοντας στους τοιχους και πινοντας ναρκωτικα
πρεζα χασισι και ελευθερια ειναι αντιθετες εννοιες γιατι επι της ουσιας αυτοι που τα πιστευουν ειναι σκλαβοι σε κατι που θολωνει το μυαλο τους
και εγω θελω να ειμαι ξεκαθαρος και να μην με βιαζουν ουσιες
κλεινοντας θελω να σου τονισω
οτι ειναι καιρος να παρουμε την κατασταση στα χερια μας να γινουμε επιτελους ελευθεροι ανθρωποι και να ξεκινησουμε επανασταση εναντιον του εαυτο μας κανοντας την ζωη μας εργο τεχνης αλλαζοντας τον μικροκοσμο στον οποιο ζουμε
και τοτε και μονο τοτε θα μπορουμε να εχουμε απαιτησεις
γιατι διαλογος ειναι η ανταλλαγη αποψεων και οχι το καπελωμα για το ποιος θα κυριαρχησει εναντι του αλλου
εξου και το λαθος οταν εχουμε αντιρησσει με συνομιλητη μας χρησιμοποιουμε τον ορο
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
που καποιος τολμησε να μου το πει και κοντεψα να τον καρυδωσω
γιατι ?
προσβαλει την σταση ζωης μου τα πιστευω μου
απροπω αυτο που εγινε στο αβερωφ ηταν καταπτυστο
και αν δεν υπηρχε το διολοκαραβο συμφωνα με τους τουρκους θα ηταν ολοι τους μεμετια
τα σεβη μου

nickgiggs21@hotmail.com είπε...

genika epidi bariemai na grafo kiolas ena mono se ola auta giati eisai k mikros akoma:an den ipirxan apo tin kataboli tou kosmou metanasteuseis plithismon den tha ipirxe pouthena politismos.opos emeis ftasame ton diko mas politismo sta akra tis gis,opos oi ispanoi-galloi-aggloi-portigaloi sfagiasane tin kokkini fili kai ftiaksane tis torines ipa...opos tosoi alloi..ethnos sou mikre mou file einai oli i gi...kai moni sou patrida ta paidika sou xronia....free your mind....

nickgiggs21@hotmail.com είπε...

kai ektos ton allon:tous ksenous gis ton olimpiako tous theleis?autoi na min girisoune stin patrida tous?kai akolouthis to blog antifa olimpiakos? ma autoi einai anarxikoi!!!!!!!!!!!

Ἀχιλλεῦς είπε...

Φίλε Κων/νε συμφωνώ μαζί σου.

Παρακάτω στο φίλο με το msn.
Οι μεταναστευσεις των πληθυσμων χρηματοδοτουνται από τους αμερικανοεβραίους με σκοπό την επιτευξη της παγκοσμιοποιησης. Για να ρθει ένας πακιστανός εδω στην Ελλάδα χρηματοδοδτειται με bonus τουλαχιστον 3.000€. Αυτά δυστυχως τα ξέρουν λίγοι.
Τοτε με τις μεταναστευσεις που γινοταν ήταν άλλοι οι λογοι. Και εμείς δε μεταναστευσαμε.

¨οσο για τον Ολυμπιακο που τον ανακατευεις, δε τους θεωρώ και απαραίτητους στην ομάδα. Καλύτερα Έλληνες και με ψυχή.
Γιατί που το κακό ειναι που ακολουθω το blog antifa ολυμπιακού. και αντισττοιχο εθνικιστων αν υπήρχε θα το ακολουθουσα!

I AM MACEDONIAN I AM GREEK! είπε...

ΟΙ φονιαδες οι αντεξουσιαστες ειναι παιδια πλουσιων και ζουν με το χαρτζιλικι,θα τους δειτε σε λιγα χρονια με γραβατα και βουλευτες και χρηματιστηριο.να χαθειτε φονιαδες και αλητες.οτι παθει η Ελλαδα μας,θα φταιτε εσεις.
ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ