Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΝΤΟΥΒΛΗ & BLOGGERS

Ευχαριστημένοι πρέπει να αισθάνονται οι bloggers,που είχαν την ευκαιρία έστω για μια-δυο μέρες να τους εκτοξευτουν οι επισκέψεις στα blog τους βάζοντας ένα απλό θέμα. Και ποιο είναι αυτό το θέμα; η τσόντα Ντούβλη φυσικά.(αναφέρομαι φυσικά στους bloggers που το έκαναν αυτό, όπως εγώ) Βεβαια την τριτη ημέρα οι επισκέψεις επανήλθαν στα πλαίσια που ηταν, αλλά και πάλι δεν πρέπει να στεναχωριουνται. Γιατί ποιος ξέρει; Μπορεί και αυριο κάποια Ντουβλη να ξαναγυρίσει τσόντα. Βάσει μια ερευνας που έκανα πάνω σε διαφορα τυχαία blogs που είχαν βάλει την τσόντα της ντουβλη και ειχαν εγκατεστημένο τον μετρητη whos.amung.us, είδα οτι το διημερο 14-15 μάη ειχαμε τεραστια αυξηση των επισκεπτων σε όλα τα blogs. Ας δουμε τι δειχνουν οι εικόνες
Αυτές πάνω ειναι οι επισκέψεις από το δικό μας blog.Βλέπετε άνοδο.........!!! χαχαχα

Αν πάλι καποιος θιγειται με αυτη την ανάρτηση ή με κάτι από αυτην ας επικοινωνησει μαζί μου, επειδη πηρα κάποια στοιχεία από άλλα blogs, τα οποία δεν αναφερω τα ονόματα των blogs

4 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Άμα είναι για να δω τέτοια επισκεψιμότητα στο δικό μου blog, να βάζω τσόντες, προτιμώ αυτήν τη μικρή που έχω και τώρα (55 με 70 επισκ./ημέρα).
Καλύτερα λίγοι και κάποιου επιπέδου, παρά πορνοματάκηδες! Εξάλλου όπως λέει και το ρητό του Σωκράτη: Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τό εὖ!

Ἀχιλλεῦς είπε...

αυτό ειναι σίγουρο που λες! Αλλά για σκέψου ότι αν αυτο συμβαινει συχνά, σιγά-σιγα το blog θα γινεται δημοφιλέστερο.

Επομένως οι μηχανες αναζητησης θα το εντοπιζουν ευκολότερα !

Apokalipsis999 είπε...

Δημοφιλία με τις τσόντες; Να μου λείπει το βύσσινο!

Εξάλλου μια τσόντα δεν... φέρνει την άνοιξη! Όπως και εσύ έβαλες η δημοφιλία ήταν περιορισμένη χρονικά. Οπότε θα πρέπει να βάζεις τακτικά τσόντες για να έχεις περισσότερη επισκεψιμότητα! Και έτσι όμως, όσα γράφεις για πατρίδα και θρησκεία αναμιγνύονται με τις τσόντες! Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Άσε που έτσι εκπίπτεις κύρους! Δηλ. χάνεις το κύρος σου. Διότι κανένας δεν σέβεται έναν πορνόβιο!
Άμα νοιάζεσαι πολύ για... τα νούμερα, καταντάς νούμερο! Και άντε μετά να πείσεις πως έχεις... ήθος!

Ἀχιλλεῦς είπε...

«Άμα νοιάζεσαι πολύ για... τα νούμερα, καταντάς νούμερο» Αυτό ξανα πές το! Στο μόνο που στηρίζομαι και βάζω (αραιά) τσόντες είναι, επειδή πιστεύω ότι έστω και έχει ερθει ένας παραπάνω επισκέπτης λόγω τσόντας μπορεί να οφεληθεί από κάποιο άλλο κείμενο ψάχνοντας το blog μου. Ελπίζω βέβαια, κερδίζοντας αυτό τον εναν μη χάσω ακόμα έναν ή πολύ περισσότερους!

Θα σου στείλω και ένα mail το μεσημέρι να σου πω κάποια πράγματα παραπάνω γιατί μέσω σχολίων τα βλέπουν και άλλοι όπου δεν θέλω!