Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ας δουμε για άλλη μια φορά ποιοι ειναι οι καλοί οι Αλβανοί!


ναρκωτικάΜεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, προέλευσης Αλβανίας, η οποία προοριζόταν για τις πιάτσες της περιοχής  και όχι μόνο, εντοπίστηκε σε ταχύπλοο σκάφος από άνδρες του λιμενικού στην Πρέβεζα, ενώ ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο.



Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί της Πρέβεζας εντόπισαν προσαραγμένο σε παραλία της περιοχής το ταχύπλοο «TIGER», στο οποίο επέβαινε άνδρας, 51 χρόνων, κάτοικος Κέρκυρας. Το συγκεκριμένο ταχύπλοο αναζητείτο από λιμενικούς στο Ιόνιο, αλλά έρευνες γίνονταν από αστυνομικούς και στα παράλια της Ηπείρου, επειδή χθες το απόγευμα, είχε προσεγγίσει την παραλία «Αγία Πελαγία» Κέρκυρας και είχε απορρίψει στη θάλασσα σάκους που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες. Στην ακτή περίμενε τζιπ, που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά, αλλά διέφυγε.


Οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, που έφθασαν στην περιοχή, εντόπισαν πέντε σάκους με 127 δέματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 188 κιλών. Τα δέματα μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας. Οι έρευνες συνεχίζονται, για να βρεθεί και για τον εντοπισμό του τζιπ.
Ο άνδρας, που συνελήφθη στο ταχύπλοο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: