Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΡΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 ImageΚαταρχάς, πριν ξεκινήσω να γράφω, θέλω να σας επισημάνω πως δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ακριβώς τι κουβέντιασαν οι 2 πρωθυπουργοί. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ότι κουβέντιασαν είναι εις βάρος της Ελλάδος φυσικά. Δεν έχουμε άξιους πολιτικούς και ηγέτες ωστε να μπορούν να σηκώσουν το σπαθί τους και να αντισταθούν στις Τουρκικες ανθελληνικές προσκλήσεις. Επιπρόσθετα, όσοι μένουν στην Θράκη θα αντίληφθηκαν πως όλοι οι Τουρκοσποροι στη Θράκη έστησαν τρικουβερτα γλέντια μετά από αυτη την ιστορική ημέρα συναντησης των 2 πρωθυπουργών. Σιγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί για να πανηγυρίζουν....

 Ένα άλλο που πρόσεξα κατα την διάρκεια των συνομιλιών είναι ότι ενώ ο Εντοργάν μιλούσε στα Τουρκικα στο δικό μας «βλάκα», ο «βλακας» μας ανταπέδιδε μιλώντας στην αγγλική γλώσσα. Γιατί τόσο απαξίωση προς την ελληνική γλώσσα; Άλλωστε υπήρχε και μεταφράστρια. Δεν μπορούσατε να βάζατε μια τέτοια, που να μεταφράζει Ελληνικά σε Τουρκικα και το αντιστροφο; Ή μηπως η τουρκικη γλώσσα είναι πιο δημοφιλής από την ελληνική;
 Ας πάμε στο ψητό τώρα που είναι τι ακριβώς είπαν οι 2 πρωθυπουργοί και δη ο δικός μας προδότης. Ο Τζέφρυ, πρότεινε χαρακτηριστικά να ξεχάσουμε την ιστορία. Είναι ένας καλός τρόπος για να υπάρξει ελληνοτουρκική φιλία. Από την άλλη πλευρά, ο Εντοργάν , (ο οποίος ειναι φυσικά και αυτός υπέρ της ελληνοτουρκικης φιλίας) «έπιασε» τους δημοσιογράφους και τους είπε  "να μην αναπαράγουν ειδήσεις για παραβιάσεις του εναέριου χώρου, γιατί έτσι δεν μεταδίδουν τα σωστά μηνύματα". 
 Είχαμε που είχαμε εδώ και χρόνια παραβιάσεις στον εναέριο χρόνο καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει τώρα. " Θα μας γαμήσουν οι Τούρκοι και δεν θα το πάρουμε είδηση"

Επιπλεον, ο Τούρκος Ταγίπ Ερντογάν εμμένει στην απειλή κήρυξης πολέμου στην Ελλάδα (CASUS BELLI) απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην κοινή συνέντευξη Τύπου.Το μόνο ενδεχόμενο να αρθεί το CASUS BELLI) είναι να παραιτηθεί η Ελλάδα από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ. λέγοντς «ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Γ.Παπανδρέου δεν διαφώνησε.

 Πάμε στις δηλώσεις του μπουχέσα του Πάγκαλου τώρα, που μόνο δηλώσεις σοβαρού πολιτικού δεν θυμίζουν.

 " Αισθάνομαι ειλικρινά εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζομαι να αγοράζω όπλα που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στην ομιλία του στο ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ."

"Ξέρω, ότι και οι Τούρκοι αγοράζουν όπλα που δεν τους χρειάζονται, όχι για πραγματικούς, αλλά για φανταστικό κίνδυνο που προκύπτει από μια αντιπαράθεση, που είναι δυνατό και πρέπει να λυθεί πολιτικά, έτσι ώστε να βαδίσουν οι δυό λαοί μαζί για μεγαλύτερη ευημερία, αξιοποιώντας παραγωγικά τα κολοσσιαία ποσά που εσείς και εμείς σπαταλούμε γι αυτά τα όπλα".

 Ντροπή σου δοσίλογε και ανθέλληνα ! Τι θράσος έχει πια αυτός ο τόφαλος!

 Με λίγα λόγια, ο Εντοργάν ηρθε στην Ελλάδα με άδεια χέρια και έφυγε με το Α:ιγαίο στην τσέπη του. Και δυστυχώς αυτο δεν τον χει καταλάβει ακόμα ο ελληνικός λαός, αλλά όταν θα το καταλάβει ίσως και να είναι αργά. ...........

4 σχόλια:

I AM MACEDONIAN I AM GREEK! είπε...

μην τα ισοπεδωνουμε ολα.ο Ερντογαν δεν ειναι κατα της Ελλαδος.ο Τουρκικος στρατος ειναι και οι στρατηγοι τους.δεν ξερουμε τι ειπαν αλλα μην σκεφτομαστε μονο το κακο.

Ἀχιλλεῦς είπε...

Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Μαριονετα της Νέας Τάξης ειναι ο Εντοργάν.Δες τις δηλώσεις του εντοργάν, αν θες!

Apokalipsis999 είπε...

Θεόδωρε, το τι συζητήθηκε το γνωρίζουμε, αλλά είμαι περίεργος να δω, τι θα βγει στη φόρα! Διότι υπάρχει και η σχετική εντολή να μην γραφτούν όλα... Υπομονή...

Ἀχιλλεῦς είπε...

¨Οντως το γνωρίζουμε, αλλά όταν στο άρθρο λέω δεν γνωρίζουμε τι ακριβως συζητήθηκε εννοώ ότι δεν γνωρίζει ακριβώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τι συζητήθηκε κααθως και αυτό που λες εσύ( τι θα βγάλουν στη φόρα). Αυτοί που γνωρίζουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ συζητήθηκε είναι ελάχιστοί. Τον εαυτό μου δεν συγκαταλέγω σε αυτούς!