Τρίτη 11 Μαΐου 2010

21 ΜΑΙΟΥ : Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Όλο αυτο το σενάριο περι απεργίας ξεκίνησε από το fαcebook το οποίο θέλει 10.000 μέλη από ένοπλες δυνάμεις ωστε να υλοποιηθεί το σχεδιό τους. Στην περιγραφη αυτης της ομάδας γράφουν οι προβοκάτορες:"…21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία. Αν τα μέλη του group ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε. Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα. Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα ότι είστε άρρωστος. Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος. Τη μέρα εκείνη θα παρουσιαστεί κανονικά το προσωπικό ασφαλείας.."

Αξίζει να σημειωθεί πως η IP ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΡΙΑ. Μάλιστα με το θέμα αυτο ασχοληθηκε ο Κυριακος Βελόπουλος , ο οποίος κάλεσε όλους τους ένοπλους Έλληνες να ΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην γενική απεργία στις 21 Μαιου καθως πρόκειται για προβοκάτσια από την μυστική οργανωση της Τουρκιας, ΜΙΤ.  Το ερώτημα που τιθεται είναι: Όλα αυτά γινονται λίγες μέρες πριν τον ερχομο του  Εντοργάν στην Αθήνα. Είναι τυχαίο; Η Ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν κάνει τιποτα για να αντιδράσει;

2 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Το τι δημοσιεύεται στο f.b. δε σημαίνει και κάτι το άμεσα σοβαρό. Εκεί υπάρχουν λογής, λογής χαζομάρες που συμμετέχουν πολλοί από χαβαλέ ή αφέλεια.
Αν τα στελέχη των Ε.Δ. υπακούν στα κελεύσματα του f.b. τότε να φύγουν από το στράτευμα γιατί στον ένδοξο ελληνικό στρατό δεν έχουν θέση facebookόπληκτοι!

Ἀχιλλεῦς είπε...

Αυτο ίσως και να βρισκει τοπο. Μπορεί τα περισσοτερα που δημοσιευονται στο fb και γενικοτερα στο διαδικτυο να μη βρισκουν τόπο στην πραγματικότητα αλλά μην ξεχνάς πως διαμέσου του διαδικτυου έχουν ξεκινησει και πολύ μεγάλες υποκινησεις.Θυμησου πως καηκε η Αθηνα μετά την δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Όλοι οι {επαναστετες} σχεδον ενημερωθηκαν από το διαδικτυο.