Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μας έχουν τρελάνει αυτές οι (ελληνίδες) αθλητριες

Ύστερα από τα Ευρωπαικά κυπελλα του ΕΘΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΟ) και ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ( ΜΠΑΣΚΕΤ) άλλο ένα ευρωπαικό τρόπαιο κατέκτησε ελληνική ομάδα γυναικών ,  η οποιά δεν είναι άλλη εκτός από αυτη της βουλιαγμένης. Θα προτιμούσα να το παιρνε βέβαια και ο Ολυμπιακός, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε χθες από τις Kinef και Κατάνια και ετσι κατέκτησε την τεταρτη θέση.
Και πώς να το χάσει!Πως έχουν τωρα τα πράγματα για την βουλιαγμένη. Η Βουλιαγμένη για δευτερη συνεχη χρονιά κατακτά τον champions league του Πόλο, διαλύοντας της Κίνεφ Κίρισι σήμερα στον τελικό με 10-7.

Η νίκη ήρθε με πανομοιότυπο τρόπο με τον ημιτελικό κόντρα στην Κατάνια. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-4 για να κάνει την αντεπίθεσή της στην 3η περίοδο και με δύο τέρματα της Πέτρι να ισοφαρίσει σε 6-6 και να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με τέρμα από την Μελιδώνη.

Κάπου εκεί άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την Κίνεφ Κίρισι, η οποία με τις Γκλίζινα, Σομπόλεβα και Σκλούσκοβα να έχουν από δύο αποβολές δεν μπόρεσε να κάνει πολλά στη συνέχεια. Η Τσουκαλά με τέρμα 5:44 πριν το φινάλε έβαλε τις βάσεις, για να «κλειδώσει» λίγα λεπτά μετά η ίδια τη νίκη. Η Λιόση ήρθε απλά να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα και 1:46 πριν αρχίζουν οι πανηγυρισμοί να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κίνεφ είχε 3/7 με παίκτρια παραπάνω, δύο γκολ από την περιφέρεια και δύο από θέση φουνταριστού. Η Βουλιαγμένη είχε 7/13 με παίκτρια παραπάνω, δύο γκολ από την περιφέρεια και ένα στην κόντρα.

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Σειρά έχουν τώρα και οι άνδρες, στο final four στο Μπάσκετ!