Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σίγουρα κάποιους από εσάς, οι οποίοι έχετε πατριωτικές αντιλήψεις θα σας έχουν ρωτήσει διάφοροι «εσύ θα σώσεις την Ελλάδα;» . Άλλοι απαντήσατε με ειρωνικό τρόπο «καλά,καλά» η κάτι παρόμοιο, άλλοι δε απαντήσατε πολύ σωστα «αν δε σκεφτόταν έτσι και οι αγωνιστές του 21 θα ειμασταν ακόμα κάτω από την επίβλέψη του Τουρκου Κατακτητή;». Πάνω στην δεύτερη απάντηση θα στηρίξουμε όλο το θέμα. Πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες για να σώσουμε την Ελλάδα μας, φυσικά ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Έχουμε εθνικό πόλεμο και θα πολεμήσουμε όλοι!
Θα είμαστε πάνω-απ΄όλα το καλό παράδειγμα για τους αδερφούς μας, τους συνέλληνες.Εννοώ πως θα πρέπει να ενημερωνόμαστε για το καθε τι που συνέβη και να δούμε τα πράγματα πιο σφαιρικά και εξω από κομματικές παρωπίδες.
Σε αυτό τον πόλεμο πρέπει πρωτίστως να ορίσουμε τον εχθρό μας. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο πραγματικός μας εχθρός, ο οποίος δεν ειναι άλλος από αυτόν που απαντάει στο όνομα «αντιχριστος» και «νέα τάξη». Εγκληματικοτητα, κλεψιές, χαμηλό εισοδημα δικά τους τεχνασματα ειναι. Επιπλέον, έχουν καλιεργησει μέσα στον ¨Ελληνα τον ωχαδερφισμό. Για όσους δεν ξέρουν , με τον ορο ωχαδερφισμό εννοουμε το δε βαριέσαι βρε αδερφέ μου του νεοΈλληνα. Και αυτη την φράση τη χρησιμοποιει συνηθως ο μέσος Έλληνας οταν βλέπει τον αδελφό του να ασχολειται με εθνικά θέματα και άλλα σημαντικά πράγματα. Αντιθετως, ο λαλήσας την παραπάνω φράση ασχολείται με τζουλιες, eurovision, facebook κτλ.

Άρα θα πρέπει για να σώσουμε την Ελλάδα, να νοιαστουμε πραγματικά για την Ελλάδα. Όπλο μας όμως ποιο θα ειναι; Η Πίστη μας στο Θεό ,φυσικά. . Ας θυμηθουμε τον διάλογο του ΛΩΤ με τον Θεό στην παλαιά διαθήκη για την καταστροφή των ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. Επέπτρεψε ο θεός να πάθει κακό μια πόλη 4.000-5.000 ανθρώπων διότι μέσα σε αυτοί υπήρχαν μονο 3 άτομα τα οποία ζουσαν ηθικά και σωστά. Αντιθέτως, αν υπήρχαν 5 σωστοί και πράοι δεν θα συνέβαινε τίποτα. Αν το πάρουμε το παρόν συμβάν αναλογικά και στην χώρα μας θα πρέπει από τα 8.000.000 Έληνες που έχουμε οι 8.000 να είναι σωστοί και ενάρετοι για να σωθούμε.Έχουμε όμως τοσους; Μάλλον όχι!

Χάσαμε την ηθική μας Έλληνες. Γι΄αυτό τραβάμε όλα αυτά που τραβάμε. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι ενάρετοί άνθρωποι σε αυτη την χωρα οι οποίοι την κρατάνε ορθια ακόμα. Κάνουν ότι μπορουν. Σε αυτούς θα πρέπει να συμπαρασταθουμε στον αγώνα τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι εκτός κάποιων καλόγερων τους οποίους δεν τους γνωρίζουμε.

Αυτοί βέβαια έχουν υπερόπλο που κατανικάει όλα τα αντιχριστα σχέδια. Το όπλο τους ειναι ο σταυρός και του κομποσκοίνι. Κομποσκίνι, δηλαδή προσευχή.
Επανερχόμαστε δηλαδή ξανά στα λόγια των αγωνιστων του 21: «πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος»

Θα δουμε παρακάτω μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση από το ιστιολόγιο ελληνική γροθιά η οποία θα μας φανεί πολύ χρησιμή. Τιτλος ειναι ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ:


Έλληνες πατριώτες για να είναι σωστός ο αγώνας μας πρέπει να γίνεται υπέρ πίστεως και πατρίδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μαζί με την πατρίδα μας πλήττεται και η Ορθοδοξία μας από τα ξένα ανθελληνικά και αντίχριστα κέντρα. Αυτό πολλοί (ακόμα και από τον πατριωτικό χώρο) το αποσιωπούν.
Όμως εμείς πρέπει να μείνουμε ακλόνητοι στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια και όχι να βλέπουμε τον αγώνα του Έθνους μονομερώς. Μαζί με τον ακτιβισμό και τον καλό μας αγώνα πρέπει να μην ξεχνάμε να προσευχόμαστε στον Χριστό ώστε να μας δυναμώνει και να είναι προστάτης μας στον αγώνα.  Αλήθεια όμως πόσο πιστοί είμαστε και πόσο έχει ζητήσει ο καθένας μας την βοήθεια του Χριστού για το έθνος μας;
Η παρακάτω ισχυρή προσευχή του Ταξιάρχη Μιχαήλ μας εδόθη από κάποιον άνθρωπο και επειδή συμφωνούμε με το πνεύμα της την κάνουμε με τις οικογένειες μας κάθε βράδυ στις 22.00. Διαβάστε την και θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένη προσευχή. Είναι για την πατρίδα μας και τα δεινά που περνάει. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί αυτήν την ώρα αδέρφια και συναγωνιστές ώστε κάθε μέρα να έχουμε την προστασία του Αρχάγγελου στον πατριωτικό μας αγώνα αλλά και να δείξουμε στον Θεό ότι δεν τον έχουμε ξεχάσει.
Μόνο με την βοήθεια του είναι δυνατόν να πετύχουμε.
Και ας μην λησμονούμε ότι αυτό κάνανε και οι ένδοξοι πρόγονοι μας -ήρωες- του 1821. Προσευχόντουσαν και πολεμούσαν. Όλοι μαζί λοιπόν κάθε βράδυ στις 22.00:
Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, του σταυρού σου ο τόπος νυν υπέρ ήλιον έλαμψε, όνπερ εξ όρος αγίου, τόπου κρανίου εφήπλωσας και την εν αυτώ σου σώτερ ισχύν ετράνωσας.
Δια τούτο κράτυνας και τους πιστούς σε σένα Ορθοδόξους Χριστιανούς και αυτούς που τους κυβερνούν ους και περίσωζε δια παντός την ειρήνη,πρεσβείες της Θεοτόκου.
Χριστέ ο Θεός συγχώρησε τις αμαρτίες μας, λυπήσου μας και σώσε μας απ’ τα κακά πνεύματα των εισελθόντων εις την πατρίδα μας. Με την δύναμη σου διάλυσέ τους και δώσε στους Ορθοδόξους Έλληνες που πιστεύουν σε Σε ειρήνη, αγαλλίαση, προσωπική ευτυχία και οικονομική ευημερία που τους ανήκει και τους την έχουν κλέψει.
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.  Ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσεις.
Έκθαμβοι οι εχθροί της πατρίδος θα δουν το σημείο του Σταυρού σου και θα συντριβούν πάραυτα.
Σε ευχαριστούμε και πάλι Κύριε ημών Ιησού Χριστέ και αρχιστράτηγε των ουράνιων ταγμάτων και περιμένουμε την μεγάλη ημέρα της συντριβής των υιών του εωσφόρου που επέδραμαν ακάλεστοι στο σπίτι μας δηλαδή στην πατρίδα μας.
Ευχαριστούμε για την προστασία σου, την αγάπη σου και την ελεημοσύνη σου προς το πρόσωπό μας. Αμήν.”

Και αφού διαβάσαμε την παραπάνω αναρτηση, δεν θα μεινουμε αδρανείς. Αντιθέτως  θα την διαδόσουμε και παραέξω από το ιντερνετ. «Προσεύχεσθε  αδιαλείπως».
Μονον έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. ! Ο Θεός μάγκες δεν θα μας αφησει μόνους μας.Είναι πάντα στο πλευρο μας. Πρέπει να χτυπησουμε την πορτα του Θεού και θα μας ανοιχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: