Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Σκηνές βιας από σκυλαραπάδες στην ΕρμούΜια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)

Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες.
Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα...

ΥΓ 1. Στην αρχή του βίντεο ο τραυματισμένος 72χρονος Ελληνας, απαντάει στην ερώτησή μου, "Πειράζει να δείξω στο διαδίκτυο το προσωπό σας" με όχι, όχι (οτι δηλαδή δεν πειράζει).

ΥΓ 2. Προς το τέλος του Βιντεο, εκεί που μιλάει ο τραυματισμένος Ελληνας (γεμάτος αίματα) βλέπουμε έξαφνα οτι στα 50 μέτρα 10 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ χτυπάνε έναν Ελληνα και αναγκαζόμαστε 3 Ελληνες να ορμήσουμε με ιαχές για να τον γλυτώσουμε από τα δολοφονικά τους χτυπήματα.
Σε εκείνο το σημείοί αυτοί εκτοξεύουν πλήθος από ποτήρια και άλλα αντικείμενα (εναντίον μας) και αναγκαζόμαστε να πάρουμε τραπεζάκια και καρέκλες (σαν ασπίδες) για να προστατέψουμε το προσωπό μας.

ΥΓ 3. Ο τύπος που μιλάει στο 1.19 (μας ενημέρωσαν οι καταστηματάρχες) είναι γνωστός στη περιοχή και πουλάει λαθραία ρολόγια και γυαλιά σε τουρίστες

ΥΓ 4. Κανείς δεν είχε σκοπό να έρθει στα χέρια με αυτούς και αυτό φαίνεται από τα διάφορα βίντεο. Εμείς, αφού πρώτοι αυτοί χτύπησαν τον ηλικιωμένο, κάναμε το καθήκον μας ώς Ελληνες πολίτες και προστατέψαμε την ζωή του 72χρονου συμπολίτη μας και εν συνεχεία τους ακολουθήσαμε (ημασταν 4-6 ενάντια σε 15 αφρικανους) φωνάζοντας να παρέμβει η αστυνομία.
Στο τέλος φαινεται καθαρά η επιθετικότητά τους 10 αφρικανοί εφόρμησαν με λοστάρια ενάντια σε δύο άοπλους πολίτες...


2 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Αυτά να τα βλέπουν όσοι χειροκροτούν το Λαζόπουλο, που είναι και αυτός ένας ηθικός αυτουργός για το θράσος των λαθροκλεφτοαραπάδων.

thanatiforos είπε...

Εχουμε γίνει καμερούν και κανείς δεν αντιδρά!!!