Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μπάσταρδοι Αλβανοί

  Δίκαια λοιπόν το φιλότιμο υπάρχει μονο στην Ελληνική γλώσσα. Διότι αν το φιλότιμο υπήρχε και στην Αλβανική γλώσσα , οι βάρβαροι οι Αλβανοί δεν θα βεβήλωναν την ελληνική σημαία. Χθες, λοιπόν, οι Αλβανοί για πολλοστή φορά έκαψαν την γαλανόλευκη σημαία στη Μύκονο και όπως αναφέρει και ο "ΣΤΟΧΟΣ" είναι το "ευχαριστω" προς τους μυκονίτες που τους καλοδέχτηκαν. Και αυτοί, τα γαιδούρια οι αλβανοί βεβήλωσαν την ελληνική σημαία και στη Μύκονο. Όπως έγραψα και παραπάνω δεν ειναι πρώτη φορά που κάνουν μια τέτοιου ειδους ανθελληνική πράξη. Θυμίζω πως τα ιδια είχαν γινει και στο Παλαμήδι,στην ελληνικη πρεσβεία στην Αλβανία και σε άλλα μέρη.Όμως εδώ στην Ελλάδα, δεν αντιδράει κανείς πλην κάποιων συνειδητοποιημένων πατριωτών.Μην ξεχνάμε πως κάποιοι αλητες προδότες πολιτικοί αυτά τα άθλια όντα , θέλουν να τα ελληνοποιησουν!

2 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Βρε Θοδωρή μου,συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά μην έχεις τόσο μένος κατά των ανθρώπων! Σημαίες ελληνικές καίνε και τα Ελληνόπουλα,μη ισοπεδώνουμε όλους τους άνθώπους, δεν είναι όλοι ίδιοι!
Δεν λέω και μένα αυτή η φυλή δεν μου είναι αρεστή είναι περίεργοι άνθρωποι αλλά δεν κάνω κι΄ετσι υπάρχουν και νοικοκυραίοι!
Εσύ ένα νέο παιδί δεν θάπρεπε να εκφράζεσαι έτσι και το ύφος αυτό δεν είναι ανάλογο του Αρχαιοελληνικού πνεύματος που τόσο αγαπάς και θαυμάζεις...

Ἀχιλλεῦς είπε...

Τα ελληνόπουλα που καίνε ελληνικές σημαίες δεν είναι καν ελληνόπουλα κατα την ταπεινή μου άποψη.
Δεν νομίζω να υπάρχουν νοικοκυραίοι και καλοί Αλβανοί, έχοντας ακούσει πολλές φορές τους ίδιους να παραδέχονται ορισμένα πράγματα για την φυλή τους.
Όσο για το τελευταίο.... Κάποια πράγματα με εξοργίζουν πάρα πολύ. Νιώθω τεράστια προσβολή όταν κάποια ανόητα οντα καινε τη σημαία που γι΄αυτη πολέμησαν οι παππουδες μου. Μακάρι, να μπορούσα να κυριεύσω τον θυμό αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς με κυριεύει η αγάπη για την πατρίδα.