Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΘΡΥΛΟΣ 1-3

 Ο Ολυμπιακός άλωσε την τρίπολη επικρατώντας του Τοπικού Αστέρα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League με 3-1!

 Παρ'ολ'αυτά,εμένα πάντως δε με ικανοποίησε αρκετά ο Ολυμπιακός!Αυτός ο ολυμπιακός  δεν ήταν ουτέ ο μισός απ' αυτόν που μπορούμε να δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν παίξουμε έτσι και με την Μπορντό,τότε θα 'ναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ας ξεχάσουμε καλύτερα τους 8!Αλλά εντάξει,από την άλλη ας σκεφτούμε ότι παίζαμε με μείον 2 βασικά στελέχη(Ντούντου & Μέλμπεργκ) σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Και συν αυτοίς χωρίς φιλάθλους στο πλευρό της αυτή η ομάδα, οι οποίοι φίλαθλοι εμψυχώνουν πάντα την ομάδα!

 Θέλω να πω ένα μπράβο στο πρόεδρο ο οποίος τάζοντας τηλεφωνικα, extra πριμ στους παικτες έδειξε πως για άλλη μια φορά είναι πολύ κοντά στην ομάδα!

 Επιπλέον ,ας πάμε στο περίγελο ο οποίος ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ από την καβάλα. Η καβάλα αντιμετώπισε με ψυχη το βάζελο και δεν άνοιξε τα πόδια. Να σας υπενθυμίσω πως σε περίπτωση ήττας η Καβάλα θα κινδύνευε με υποβιβασμό.Αλλά όπως και να χει το θέμα είναι ότι γκέλαρε ο Λαγός.Πλέον, ο Βάζελος δεν είναι μονος του στη κορυφή αλλά έχει και μας μαζί του, αρκεί να πράξουμε το καθήκον μας στις 21 του Μάρτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: