Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ;

ΤΑ ΜΜΕ δεν έχουν αναφέρει τίποτα για το τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο.Στην ευρώπη πλέον κυριαρχεί το αισθημα οτι οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι.Σε χωρες όπως ΓΕΡΜΑΝΊΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,ΔΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ γινοται επεισόδια από αντιεξουσιαστές καιγοντας μαγαζιά και τράπεζες.Σε όλη την Ευρώπη κυριαρχεί ωχλοκρατεία που είναι το χειρότερο πολιτευμα.Στην γερμανία εγιναν τα εξής:
Οι εκατοντάδες των αριστερών ενεργών στελεχών διαφώνησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις προσπαθώντας να διευκολύνουν το νεοναζί Μάρτιο στο Βερολίνο το Σάββατο.
Σχεδόν 40 αριστεροί συλλήφθηκαν από την αστυνομία του Βερολίνου, η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη προκειμένου να καθαριστεί η πορεία για περίπου 600 ακραία δεξιά marchers.
Οι πορείες που οργανώνονται από την ακραία δεξιά μετακίνηση της Γερμανίας, και οι αντίθετος-επιδείξεις από το ριζικό αριστερό της χώρας, είναι ένα κοινό περιστατικό στη Γερμανία. Οι επιδείξεις διαμαρτυρίας πέτυχαν ουσιαστικά να καθυστερήσουν το δεξιό Μάρτιο, οι οποίες προχώρησαν αργά στις οδούς του δήμου Lichtenberg στο ανατολικό Βερολίνο.
Οι αριστεροί αντίπαλοι διαφημίσεων κυρίως, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους δεξιούς να περάσουν, κάθισαν στο δρόμο. Volleys των πετρών ρίχτηκαν προς τους νεοναζί, οι οποίοι αποκρίθηκαν με την εκσφενδόνιση των μπουκαλιών μπύρας στην άλλη κατεύθυνση, μάρτυρες εν λόγω.
Μετά από τις προειδοποιήσεις, ο εκτοξευτήρας ύδατος, που τοποθετήθηκε στα φορτηγά ταραχή-αστυνομίας χρησιμοποιήθηκε για να οδηγήσει blockers από το οδόστρωμα
Η αστυνομία είπε διάφορους επιδεικνύοντες και στις δύο πλευρές και ένας αστυνομικός βλάφθηκε ελαφριά.
Η αστυνομία είχε επεκτείνει το κορδόνι 1.600 ανώτερων υπαλλήλων σε μία προσπάθεια να τα δύο πλήθη, και τους τηρεί τις διαφορετικές διαδρομές και τους χρόνους, έτσι ώστε δεν θα υπεάρχε καμία διαφωνία, αλλά οι κινητές ομάδες από το αριστερό κατόρθωσαν να πλησιάσουν τους νεοναζί.
Μεταξύ των αριστερών επιδεικνυόντων, μερικοί έφερναν τις ισραηλινές σημαίες. «κρατώ μια σημαία επειδή είμαι ντροπιασμένος ότι οι Εβραίοι στη Γερμανία σήμερα ακόμα φοβούνται τη νεοναζί βία,» εν λόγω ένας από τους επιδεικνύοντες, οι οποίοι προτίμησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Και οι δύο ομάδες ασκούσαν ένα συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας να καταδείξουν. Οι νεοναζί απαιτούσαν το δικαίωμα να οργανώσουν ένα «εθνικιστικό» κέντρο νεολαίας.

πηγη:http://www.haaretz.com/hasen/spages/1044055.html
Τις προάλλες στην τσεχία:

Η Τσεχία θα αναλάβει την προεδρία της ΕΕ από τη Γαλλία την 1η Ιανουαρίου 2009.
Το Litvinov, βόρεια Βοημία, ήταν ο τόπος συναντήσεως των αιχμηρών διαφωνιών μεταξύ της αστυνομίας και των ριζικών εξτρεμιστών που βάδιζαν στο κτήμα κατοικίας Janov που κατοικείται κυρίως από Romanies.
Δέκα έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν στις διαφωνίες.
Οι εξτρεμιστές, κυρίως το συμβαλλόμενο μέρος Workers´ (DS) που Langer θέλει να προγράψει μετά από τα γεγονότα Litvinov στις 17 Νοεμβρίου, έχουν αναγγείλει τις περαιτέρω προγραμματισμένες ενέργειες σε Litvinov.
Το Samuels έγραψε σε Langer ότι «όλοι οι Τσέχοι είναι παιδιά ή εγγόνια των θυμάτων των ολοκληρωτικών καθεστώτων, του κομμουνισμού και του ναζισμού» και ότι δεν είναι κατανοητό ότι μια μειονότητα, αυτή τη φορά Romanies, γίνεται πάλι ο στόχος των επιθέσεων.
Το κέντρο Wiesenthal´s συστήνει σε Langer ότι τα γεγονότα Litvinov πρέπει να περιληφθούν στα μαθήματα στα σχολεία και στις ακαδημίες αστυνομίας.
Το Samuels έγραψε σε Langer ότι η αντίδρασή του στο προγραμματισμένο πογκρόμ Litvinov είναι «μια litmus δοκιμή που θα θέσει τον τόνο της προσπάθειας κατά του ρατσισμού κατά τη διάρκεια της τσεχικής προεδρίας της ΕΕ. »
Samuels αρκετές φορές ανέφερε τσεχικό Prima television´s ισχυρίστηκε τις αξιώσεις ότι οι επαγγελματικοί στρατιώτες και οι αστυνομικοί ήταν μεταξύ των ριζοσπαστών σε Litvinov.
Γράφει ότι αυτό είναι σαφές όχι μόνο από αυτόν οι νεοναζί χρησιμοποίησε τις στρατιωτικές εκρηκτικές ύλες, αλλά και την τακτική αγώνα.
Το Samuels ανέφερε τις υποτιθέμενες λέξεις από έναν δημοσιογράφο Prima σύμφωνα με τον οποίο ήταν εμφανείς εικόνες ελικοπτέρων μορφής tha´t περίπου που 20 ισχυρές ομάδες πάλευαν ταυτόχρονα σε διάφορες θέσεις και χρησιμοποίησαν στη διάθεσή τους τις στρατιωτικές εκρηκτικές ύλες στη στρατιωτική και κατάρτιση αστυνομίας.
πηγή: http://www.ceskenoviny.cz/news/index_view.php?id=346306
αυτά και άλλα πολλά ακομα
Μην ξεχνάτε τα επεισόδια που ειχαν γινει στον Πανάγιο Ταφο όλος ο κοσμος βρισκεται σε αναβρασμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: