Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Μετά το δημοτικό συμβούλιο Πάτρας… και η Θεσσαλονίκη! Ενοχλεί η πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα γραφεία της στην… είσοδο της Θεσσαλονίκης!

“Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε από γνωστό στέλεχος της αριστεράς ότι «είναι απαράδεκτο να βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Δυτική είσοδο της πόλης όπου και αναπαλαιώνεται το νέο πολιτιστικό κέντρο»…”

Εκτός από τις προχθεσινές αντιδράσεις του δημοτικού συμβουλίου στην Πάτρα, κάποιοι κύριοι ενοχλούνται από την παρουσία των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Θεσσαλονίκη. Μας συγχωρείτε που… υπάρχουμε αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω από την πολιτική μας δραστηριότητα που έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες με την παρουσία των Συναγωνιστών μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης:
Η έντονη και συνεπής παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έχει φαίνεται ενοχλήσει ιδιαίτερα ορισμένους πολιτικούς και παραπολιτικούς κύκλους οι οποίοι καλλιεργούν συστηματικά κλίμα έντασης και εκτοξεύουν λάσπη εις βάρος μας.

Είτε με ασύστολα ψεύδη, είτε με πολιτική και φυσική τρομοκρατία και γενικότερα επιστρατεύοντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, κλιμακώνουν τη συντονισμένη επίθεση από κάθε μεριά του συστήματος, δεξιά και αριστερή, προσπαθώντας να ανακόψουν την αδιαμφισβήτητη δυναμική που έχει αναπτύξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Πέρα από τους θρασύδειλους λεονταρισμούς των αναρχικών, οι οποίοι κατά πώς τους βολεύει, άλλοτε μας «τσακίζουν» και άλλοτε παρουσιάζονται ως «αθώα θύματα», ενίοτε αναλαμβάνουν οι ψευδοπροοδευτικοί πολιτικοί υποθάλπτες τους να φανερώσουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένα νέο κύμα λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε με την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης όπου, παρουσία κόσμου, αναφέρθηκε (από γνωστό στέλεχος της αριστεράς και της… οικολογίας) ότι «είναι απαράδεκτο να βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Δυτική είσοδο της πόλης όπου και αναπαλαιώνεται το νέο πολιτιστικό κέντρο».

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε ανεπιθύμητοι για τους συγκεκριμένους κυρίους, όπως ακριβώς είναι κι αυτοί ανεπιθύμητοι από Εμάς. Το πρόβλημα γι’ αυτούς στην πόλη μας και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περιοχή, είμαστε Εμείς και όχι η ασύδοτη διακίνηση ναρκωτικών, οι χιλιάδες παράνομοι λαθρομετανάστες, η εγκληματικότητα και το εμπόριο εκδιδομένων γυναικών. Όπως και πριν από λίγα χρόνια, εάν δεν φέρουν αποτέλεσμα οι παρασκηνιακές τους προσπάθειες, μπορούν κάλλιστα να επιστρατεύσουν τους αναρχικούς που τρέφουν στις παράνομες καταλήψεις στα πανεπιστήμια και μέρα μεσημέρι, με τη συνοδεία αστυνομίας, να ανέβουν ανενόχλητοι στα άδεια γραφεία μας για να τα καταστρέψουν. Ό,τι και να κάνουν όμως, δεν λυγίζουμε!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές του 2009 και όσο και να ενοχλεί αυτό κάποιους, είναι ο εκφραστής των θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάθε Παρασκευή απόγευμα, 7:00 με 10:00, στην οδό Καζαντζάκη 4 στην περιοχή έναντι των δικαστηρίων λειτουργούν τα γραφεία μας, όπου και διεξάγονται εκδηλώσεις και ομιλίες. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στη συζήτηση για για τις προοπτικές του Εθνικιστικού Κινήματος στην πόλη μας, τους τρόπους δραστηριοποίησής μας στα πλαίσια του Μετώπου Νεολαίας και τους στόχους που πρόκειται να τεθούν ενόψει της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: