Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ


Πίεση στις ΗΠΑ και άνοιγμα στους Ρώσους κάνουν οι Τούρκοι, με τη συμφωνία για τους αντιαρματικούς πυραύλους.
Μερικοί με εγκέφαλο μεγέθους καρυδιού, αναρωτιούνται πως γίνεται οι Ρώσοι, που σύμφωνα με τις προφητείες θα "πάρουν" την Πόλη, να πουλάνε όπλα στους μελλοντικούς εχθρούς τους.
Μόλις το είπαμε. Στους ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ εχθρούς τους, πουλάνε απ΄όλα, όπως πουλάνε αεροπλάνα, διαστημόπλοια και πετρέλαιο στους ακόμη μεγαλύτερους και μάλιστα τωρινούς αντιπάλους τους, τουςΑμερικάνους.
Να θυμίσουμε οτι κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Φώκλαντ οι Άγγλοι παρά το ότι πολεμούσαν με τους Αργεντινούς τους πουλούσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους. Όταν τους ρώτησαν πως γίνεται αυτό, αυτοί απάντησαν business is business.
Aυτά για τους ....... φίλους των Αμερικάνων, που βιάστηκαν να θριαμβολογήσουν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Πούτιν κατά των Ελλήνων επειδή πούλησε 800 αντιαρματικές ρουκέτες στους Τούρκους, νομίζεις και ο κοντός έχει αναλάβει εργολαβικά να μας προστατεύει.
Η Ελλάδα βασίζεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και την εύνοια της Παναγιάς.
Το LIAKONEWS έχει την τιμή και το προνόμιο να απευθύνεται σε σκεπτόμενους, έξυπνους και ευέλικτους αναγνώστες, που έχουν τα μάτια ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ούτε ρώσικα ούτε αμερικάνικα. Οι υπόλοιποι, ας μάθουν τι παίζει, απο τα σχόλια των φίλων μας και μετά αν το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τις εξυπνάδες.
liakonews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: