Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Επτά χρόνια από τα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

“Αυτό που συνέβη στην Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 είναι και η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως δεν υπάρχει στον κόσμο μας καμμία υπερδύναμη, απόλυτα ασφαλής και απρόσβλητη. Ο μοναδικός παντοδύναμος είναι ο ΘΕΟΣ!»

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη. Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια δεν μάθαμε ολόκληρη την αλήθεια. Υπάρχουν στοιχεία που ακόμη και σήμερα είναι δεσμευμένα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Έχει επίσης γίνει γνωστό ότι ένα χοντρό παιχνίδι χρηματιστηριακό παίχτηκε λίγο πριν την 11η Σεπτεμβρίου, λες και κάποιοι γνώριζαν τι θα συμβεί…. Η Χρυσή Αυγή είχε κυκλοφορήσει τότε με τα γεγονότα ακόμη νωπά με την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα, που γράφονται αυτές οι γραμμές(12 Σεπτεμβρίου 2001), είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη στην Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον την Τρίτη 11/9/2001.

Παρ’ όλα αυτά θα διακινδυνεύσουμε κάποια πολιτικά συμπεράσματα σε σχέση με αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την παγκόσμια πολιτική σκηνή:

Α) Οι λαοί πρέπει να αντιληφθούν ότι ο μαζικός βομβαρδισμός πόλεων (Δρέσδη, Αμβούργο, Ναγκασάκι, Χιροσίμα, Βαγδάτη, Βελιγράδι) ήταν ένα ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, για το οποίο υπάρχουν ιστορικές ευθύνες, που ποτέ δεν αποδόθηκαν.

Β) Ο λαός της Αμερικής κατ’ ουσίαν πλήρωσε την σκανδαλωδώς φιλο-σιωνιστική έως δουλική έναντι των εβραίων πολιτική των ηγεσιών των Η.Π.Α.

Γ) Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μπίν Λάντεν, που σήμερα κατηγορείται σαν ο κύριος υπεύθυνος της επιθέσεως κατά της Αμερικής, ήταν μέχρι πρίν λίγα χρόνια για τις υπηρεσίες των ΗΠΑ μαχητής της ελευθερίας… Αυτό όταν οι άνδρες του έσφαζαν Ρώσσους στο Αφγανιστάν και την Τσετσενία ή Σέρβους Ορθοδόξους στην Βοσνία.

Δ) Τέλος το ότι συνέβη στις ΗΠΑ είναι και η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως δεν υπάρχει στον κόσμο μας καμμία υπερδύναμη, απόλυτα ασφαλής και απρόσβλητη.Ο μοναδικός παντοδύναμος είναι ο ΘΕΟΣ!»


Αυτά τα τόσο απλά και αυτονόητα που είχαμε ανακοινώσει δεν τα είχαν αντιληφθεί οι άπληστοι για κέρδος αφέντες της «παγκοσμιοποίησης» που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις. Έτσι μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια είχαμε τις εκστρατείες της «αυτοκρατορίας του καλού», δύο πολέμους στην Μέση Ανατολή, την Ευρώπη κολλημένη στον τοίχο και το πετρέλαιο να φθάνει σε κάποια φάση στα 150 δολάρια! Αυτή τη στιγμή οι αμερικάνοι ελέγχουν την πρωτεύουσα του Ιράκ και του Αφγανιστάν και τίποτε πέρα από αυτές, ενώ κάθε ημέρα δεκάδες είναι οι νεκροί στις χώρες αυτές.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: