Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Γέμισε γιγαντοαφίσες το Κίεβο"


Μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια έχει στηθεί από πλευράς της Ουκρανικής Προεδρίας σχετικά με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στους εορτασμούς για τα 1020 χρόνια
από το βάπτισμα της Ρωσίας, στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Πληροφορίες λένε πως στην πόλη σε στάσεις λεωφορείων, σε μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες, αλλά και σε κεντρικά μέρη του Κίεβο έχουν αναρτηθεί γιγαντοαφίσες του Οικουμενικού Πατριάρχη δίπλα στο Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Βίκτωρ Γιουσένσκο.

Ένας «πόλεμος» των media δηλαδή σχετικά με την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στο Κίεβο, που έχει στηθεί όπως αναφέραμε από την Ουκρανική Προεδρία.

Ακόμα η Προεδρία της Ουκρανίας καθημερινά, προσκαλεί όλους τους πιστούς να συμμετάσχουν στους εορτασμούς της 1020ης επετείου.

Επίσης στο Κίεβο όμως υπάρχουν και γιγαντοαφίσες του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Αλέξιου Β΄, που έχουν τίτλο «Καλωσορίζουμε τον δικό μας Πατριάρχη».

Για πρώτη φορά το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων , δημοσιεύει φωτογραφίες από τις γιγαντοαφίσες, που έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά μέρη του Κίεβου, σχετικά με την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, και του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Αλέξιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: